Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleistas melagingą pranešimą apie užminuotą Pasvalio prekybos centrą „Maxima“ paskelbęs vyras

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė pajuokauti sugalvojusį vyrą. Melagių dienos nesulaukusiam ir melagingai apie užminuotą prekybos centrą pranešusiam E.V. gresia baudžiamoji atsakomybė ir turtinės žalos atlyginimas.
Prekybos centras „Savas“
Asociatyvinė nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sekmadienį, 19.08 valandą, bendruoju pagalbos telefonu paskambinęs neprisistatęs, iš balso neblaivus vyras pranešė, kad užminuotas Pasvalyje, Vilniaus gatvėje, esantis prekybos centras „Maxima“. Netrukus po pranešimo įvestas planas „Skydas“, į įvykio vietą išskubėjo specialiosios tarnybos, evakuoti parduotuvėje buvę pirkėjai ir darbuotojai. Atvykę antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai daugiau kaip tris valandas ieškojo sprogmenų. Paaiškėjo, kad pranešimas buvo melagingas.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, Pasvalio rajono policijos komisariate dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienį, 6.20 valandą, sulaikytas nusikalstamos veikos padarymu įtariamas Gustonių kaimo gyventojas 38-erių E.V. Policijos komisariate jam nustatytas vidutinis 2,48 promilių girtumas.

Vyrui už sukeltą sumaištį ir specialiųjų tarnybų iškvietimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas. Įtariamajam taip pat teks atlyginti turtinę žalą, kurią patyrė prekybos centras „Maxima“ ir į įvykio vietą iškviestos specialiosios tarnybos – antiteroristinių operacijų rinktinė „Aras“, policija, priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba ir greitosios medicinos pagalbos skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius