Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atskleistas sukčių duetas: viena susimokėjo už vairavimo teorijos egzaminą, kita norėjo jį laikyti

Varėnos rajono Kaniavos seniūnijos gyventoja I. D., gimusi 1981 m., atvyko į VĮ „Regitra“ Alytaus filialą, norėdama laikyti valstybinį vairavimo teorijos egzaminą.
Byla
Byla / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Moteris atvažiavo ne viena, ją lydėjo bičiulė, dar dvidešimties metų neturinti S. N., tos pačios seniūnijos gyventoja. I. D. sumokėjo mokestį už teorijos egzaminą, tačiau laikyti egzamino taip ir nenuėjo. Vietoj trisdešimtmetės moters, vairavimo teorijos žinias patikrinti nuėjo dvidešimtmetė S. N. VĮ „Regitra“ darbuotojui, paprašius pateikti asmens dokumentus, mergina pareiškė, kad juos paliko automobilyje. Paprašyta atnešti, pateikė ne savo, o I. D. Lietuvos Respublikos piliečio pasą. Pastebėjus akivaizdų nesutapimą, apie incidentą buvo informuotas VĮ „Regitra“ Alytaus filialo vadovas Jurgis Valiūnas. Jis tuojau pat susisiekė su policija.
 
Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate abiem moterims pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pareikšti įtarimai dėl melagingos informacijos pateikimo, siekiant įgyti dokumentą. Asmenys, padarę šį baudžiamąjį nusižengimą, baudžiami viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu.
 
Tikimės, kad tai gera pamoka ne tik nusižengusioms įstatymui Varėnos rajono gyventojoms, bet ir tiems, kurie turi panašių ketinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius