Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atvira automobilio bagažinė Telšių pareigūnus atvedė į naminukės sandėliu paverstą butą

Kovo 18-osios naktį, Telšiuose patruliavę Telšių apskrities policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai, apie 2.00 val., Masčio g. pastebėjo automobilį praviru bagažinės dangčiu. Kilus įtarimų, kad į automobilį galėjo būti įsibrauta, buvo nustatytas savininkas (gimęs 1958 m.) ir su juo susisiekta. Prie savo automobilio atėjęs vyras nepasigedo viduje buvusių daiktų, tačiau bagažinėje mėtęsis jo turtas gerokai sudomino pareigūnus.
Sulaikytas nelegalus alkoholis
Sulaikytas nelegalus alkoholis / Telšių apskrities VPK nuotr.

Lengvojo automobilio bagažinėje pastebėję keletą tuščių 3-5 litrų talpos plastikinių butelių, pareigūnai užuodė galimai juose buvusius alkoholio distiliato likučius.

Siekiant išsiaiškinti, ar telšiškis nevykdo neteisėtos veiklos bei namuose nelaiko neleistino alkoholio, apsilankyta jo bute.

Užėjus vidun, policijos pareigūnams paieškos ilgai vykdyti neteko. Vyriškio butas buvo paverstas alkoholio sandėliu. Viduje rasti 338 įvairios talpos buteliai, kuriuose iš viso suskaičiuoti 350 litrų neteisėto alkoholio distiliato.

Be šio radinio, aptikti dar 206 įvairios talpos buteliai su juose esančiu įvairių rūšių alkoholiu. Neatmetama galimybė, kad neleistinomis valandomis vyras vykdė alkoholio prekybą.

Bute aptikę alkoholio parduotuvei prilygstantį kiekį svaigalų, policijos pareigūnai rado ir neteisėtų cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis: 386 pakelius cigarečių „NZ“ ir 10 pakelių cigarečių.

Asmens atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 201 str. (Neteisėtas naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius