Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 20

Audringas meilės trikampis Ukmergėje baigėsi supleškėjusiu butu: persekiojo ir grasino

Ukmergėje gyvenantys Donatas ir Aurelija pora buvo ketverius metus. Tačiau po 2021 metų kovą įvykusio konflikto mergina nusprendė baigti santykius. Donatas su tuo nesusitaikė. Sužinojęs, kad Aurelija susitikinėja su kitu, jis ėmė persekioti juos abu, ne kartą grasino: „Toje lovoje niekas kitas nemiegos“. Galiausiai viskas baigėsi užsiliepsnojusiu butu. Gaisras kilo būtent lovos vietoje.
Ukmergės Jaunimo gatvėje sudegęs butas
Ukmergės Jaunimo gatvėje sudegęs butas / Skaitytojos Aurelijos nuotr.

Vilniaus apylinkės prokuratūra pernai rudenį Ukmergės teismui perdavė nagrinėti bylą, kurioje narpliojama ši meilės trikampio istorija.

Kartą jau teistas už vairavimą išgėrus (skirta 2500 eurų bauda) Donatas P., gimęs 1992 metais, šįkart kaltinamas tuo, kad mušdamas sukėlė savo šeimos nariui – 8-eriais metais už jį jaunesnei Aurelijai, fizinį skausmą. Remiantis bylos medžiaga, 2021 metų kovą, būdamas neblaivus, jis namuose kartą kumščiu sudavė savo sugyventinei į kaktą.

Kaltinamas jis ir tuo, kad ne kartą grasino nužudyti ar sunkiai sutrikdyti tiek Aurelijos, tiek naujo jos širdies draugo Aivaro (šiuo metu Aurelija su Aivaru jau yra sukūrę šeimą – susituokę) sveikatą.

2021 metų balandį paskambinęs Aivarui mobiliuoju telefonu Donatas žadėjo, kad jį „užmuš“, „tavęs nebus niekur“. Aurelijos atžvilgiu skambėjo tokie grasinimai: „užmušiu“, „tu žinai, kad tu su juo nebūsi, nes užversiu gaidį, jisai Ukmergėje nepasirodys“, „užversiu... vis tiek, supranti, negyvens ilgai“.

Tokius žodžius abu nukentėjusieji šioje byloje suprato kaip tiesioginius grasinimus juos nužudyti ar kitaip pakenkti jų abiejų sveikatai.

Kaltinamasis grasino: „Tavęs nebus niekur“.

Kaltinamas Donatas ir viešosios tvarkos pažeidimu, kai 2021 metų balandžio 20 dieną, atėjęs girtas į susitikimą su Aivaru prie vieno prekybos centro Ukmergėje, galimai atsinešė peilį, jį demonstravo, trankė Aivaro automobilį bei kartą smogė per atvirą langą ir pačiam viduje sėdinčiam nukentėjusiajam į veidą.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Parkavimo aikštelė prie prekybos centro/ Asociatyvi nuotr.
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Parkavimo aikštelė prie prekybos centro/ Asociatyvi nuotr.

Apklausiamas pareigūnų Donatas neprisipažino padaręs nusikalstamas veikas. Tiesa, byloje pateiktas ne vienas garso ar vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip keikdamasis Donatas grasina.

Kai trūko kantrybė

Duodama parodymus ikiteisminio tyrimo metu, Aurelija teigė, kad su Donatu draugavo 4-erius metus, nuolat kartu jos tėvui priklausančiame bute Jaunimo gatvėje gyveno tik paskutinį mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius