Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti
2012 05 28 /09:19

Audronei Skučienei byla dėl elgesio Garliavos šeimos klinikoje nutraukta

Pirmadienio rytą Kauno rajono apylinkės teisme velionio Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė išgirdo nutartį dėl savo elgesio sausio 9 d. Garliavos šeimos klinikoje. Bylą nutarta nutraukti.
Teisme
Audronė Skučienė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Teisėja Irena Sabaitienė paskelbė, kad surinkta medžiaga neįrodo, kad A.Skučienė kaip nors pažeidė vaiko teises, nes nėra oficiali mergaitės globėja. Buvusi laikinoji vaiko globėja, D.Kedžio sesuo Neringa Venckienė tą dieną taip pat buvo klinikoje.

15min.lt primena, kad medikų iškviesti policijos pareigūnai, dėl moterų keliamo triukšmo ir netinkamo elgesio klinikoje, paskyrė A.Skučienei baudą pagal LR administracinių teisės pažeidimų kodekso 181-3 straipsnio antrąją dalį. Teigta, kad A.Skučienė vaikui sakiusi, jog medikai ją atiduos pedofilams ir taip galimai pažeidė vaiko teises. Moteris baudą apskundė. Ji teigė esanti jokių nusižengimų nepadariusi, todėl nesutinkanti su paskirta byla.

Primename, kad moterys Garliavos šeimos klinikoje kelias valandas kėlė triukšmą, svaidėsi įvairiais kaltinimais personalui. N.Venckienės ir A.Skučienės pyktį sukėlė medikų atsisakymas išduoti siuntimą į gydytojų konsultacinę komisiją, kuri, kaip tikėtasi, būtų išdavusi pažymą, kad, dėl psichologinės būklės, mergaitė negali lankytis mokykloje ir jai būtų skirtas namų mokymas.

Garliavos šeimos klinikos vadovės Astos Šileikienės teigimu, prašyti tokios pažymos nebuvo jokio pagrindo, nes vaikas yra visai sveikas, o namų mokymas skiriamas tik sunkiems ligoniams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius