Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksarankis“ sukčius žadėdavo ir mėšlides statyti, ir stogus dengti, bet gavęs užmokestį – pabėgdavo

Liepos pradžioje 26 metų R.S. vienam Radviliškio rajono gyventojui pažadėjo pakeisti namo stogo dangą, paslaugas įvertindamas 7 400 Lt.
Įtariamasis
Įtariamasis / Šiaulių VPK nuotr.

Tačiau, kai tik pinigai buvo sumokėti, apie pažadą atlikti remonto darbus buvo greitai pamiršta. Liepos 23 d. dar vienam Radviliškio rajono gyventojui pažadėjo atlikti analogiškus darbus už gerokai kuklesnę 770 Lt sumą, o gavęs pinigus, tiesiog dingo.

šiaulių apskrities policijos pranešime spaudai rašoma, kad R.S. tokius pažadus dalijo ne tik Radviliškio rajone – du ikiteisminiai tyrimai buvo pradėti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų, vienas – Kėdainių rajono policijos. Įtariamojo sukčiaus siūlomų atlikti darbų spektras yra išties platus – mėšlidžių statymas, stogų dengimas, kanalizacijos įrengimas, tvenkinių kasimas, paminklų ir antkapių gaminimas.

R.S. buvo sulaikytas, jam buvo skirta kardomoji priemonė – suėmimas 2 (dviem) mėnesiams

Pareigūnai įtaria, kad  nuo R. S. (nuotraukoje) gali būti nukentėję ir daugiau asmenų, tad ragina juos atsiliepti. Apie tai galite pranešti, paskambinę Radviliškio rajono policijos komisariato tyrėjams telefonu (8 422) 48525, 48521 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius