Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušgiriuose per buitinį konfliktą nugriaudėjo sprogimas, sugyventiniai reanimacijoje

Penktadienio vakarą Aušgirių kaime, Pagėgių savivaldybėje, sugyventinių kivirčas baigėsi itin liūdnai – po dujų baliono sprogimo abu jie atsidūrė ligoninės reanimacijoje.
Sprogimas išvertė duris, išdaužė langus.
Sprogimas išvertė duris, išdaužė langus. / 15min nuotr.

Incidentas įvyko apie 20 val. Pirminiais duomenimis, per namuose įvykusį konfliktą 56 metų vyras atsuko 5 litrų talpos dujų balioną ir padegė iš jo pradėjusias tekėti dujas.

Galingas ugnies liežuvis padegė 42 metų moters rūbus. Netrukus nugriaudėjo ir sprogimas, išvertęs pastato, buvusios vietos mokyklos, duris ir išdaužęs langus.

Moteris nukentėjo itin sunkiai – apdegė apie 80 proc. jos kūno. Stipriai sužalotas ir nelaimės kaltininkas. Abu jie išvežti į ligoninę. Įvykio aplinkybes tiria policija.

Policijos departamento užfiksuotais duomenimis, rugpjūčio 4 d. tarp 18 ir 19 val. Aušgirių kaime (Pagėgių sav.), namuose, konflikto metu, vyras (g. 1961 m.) penkių litrų talpos dujų balionu sudavė nenustatytą kiekį kartų sugyventinei (g. 1975 m.) į galvą bei atsukęs dujų baliono čiaupą apliejo dujomis ir padegė. Nukentėjusioji dėl viso kūno nudegimų paguldyta į ligoninę.

Įtariamasis dėl kojų nudegimų taip pat paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 22 str. 1 d. (Pasikėsinimas padaryti nusikalstamą veiką) ir 129 str. 2 d. 3 p. (Savo šeimos nario nužudymas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius