Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autobuse alkoholinius gėrimus gėręs Rusijos pilietis keleivius įžeidinėjo ir grasino susidorojimu

Panemunės kontrolės punkte pasieniečiai iš maršrutinio autobuso išlaipino jame siautėjusį Rusijos pilietį. Iš Kaliningrado vykęs vyras turėjo bilietą iki Rygos, bet pasieniečiams kažkodėl aiškino važiuojąs į Druskininkus.
Panemunės kontrolės punktas
Panemunės kontrolės punktas / VSAT nuotr.

Penktadienį apie vidurnaktį į VSAT Pagėgių rinktinės Panemunės pasienio kontrolės punktą iš Kaliningrado srities įvažiavo maršrutinis autobusas Kaliningradas–Talinas. Jo vairuotojas iškart kreipėsi į pasieniečius ir pasiskundė vieno iš keleivių elgesiu. Vairuotojas pranešė, kad autobuse alkoholinius gėrimus gėręs 27-erių Rusijos pilietis jį įžeidinėjo, o  keleiviams grasino susidorojimu. Be to, neblaivus rusas autobuse garsiai šūkavo ir kitais veiksmais trikdė rimtį.

Įlipę į autobusą VSAT pareigūnai išvydo akivaizdžiai neblaivų vyrą, kurį išlaipino. Rusijos pilietis turėjo bilietą iki Rygos, tačiau pasieniečiams kažkodėl aiškino vykstąs į Druskininkus. Iškviesti Pagėgių policijos pareigūnai šiam keleiviui nustatė 2,5 promilės girtumą.

Kol vyko aiškinimasis dėl šio incidento, po įprastinės patikros autobusui Kaliningradas–Talinas su keleiviais leista iš  Panemunės punkto išvykti nustatytu maršrutu. 

Pasieniečiai išlaipintą ir sunkiai ant kojų bepastovintį rusą bei jo daiktus perdavė policininkams, kurie užsienietį išsivežė išblaivyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius