Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Automobiliu nuo pareigūnų sprukęs bėglys įvažiavo į svetimą daržinę

Šiaulių policija praneša apie teisės vairuoti neįgijusį 27 metų vaikiną, kuris jau ne pirmą kartą vairavo automobilį neturėdamas tam teisės. Šįkart jis spruko nuo pareigūnų. Be to, transporto priemonė buvo be technikinio patikrinimo. Bėglys vairavo pavojingai ir, įvažiavęs į svetimą kiemą, rėžėsi į ūkinį pastatą.
Bėglys įvažiavo į pastatą
Bėglys įvažiavo į pastatą / Šiaulių AVPK nuotr.

Kovo 30-osios pavakary Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnams, patruliavusiems Raseiniuose, įtarimą sukėlė gatve važiavęs „Ford Focus“, kurio vairuotojas, pastebėjęs pareigūnų automobilį, staiga pasuko į kitą gatvę.

Policininkai įtarė, kad tokiu staigiu manevru vairuotojas norėjo išvengti susitikimo su jais, tad nuvažiavo paskui įtarimą sukėlusį automobilį. Vairuotojas, didindamas greitį siauromis miesto gatvelėmis, mėgino nuo policijos pareigūnų atitrūkti.

Tačiau jam tai sekėsi sunkiai. Galiausiai vairuotojas dideliu greičiu įvažiavo į vieno namo kiemą ir, nesuvaldęs automobilio, trenkėsi į ūkinį pastatą, jį apgadindamas. Laimei, kad tuo metu niekas iš namo gyventojų ar augintinių nepasirodė kieme.

Vairuotojas iššoko iš automobilio ir nurūko kiemais bei patvoriais. Vienas pareigūnų pasileido paskui jį, kitas automobiliu apvažiavo iš kitos pusės ir bėglį sulaikė dumiantį laukais.

VIDEO: Persekiojamas bėglys įlėkė į ūkinį pastatą

Paaiškėjo, kodėl 27 metų sulaikytasis vengė susitikimo su pareigūnais. Vaikinas ne tik neturi įgijęs teisės vairuoti transporto priemonės, bet ir vairavo neįregistruotą, neapdraustą civilinės atsakomybės draudimu automobilį, kuriam neatlikta techninės apžiūra.

Vairuotojui buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai, kad neturėdamas teisės vairuoti padarė Kelių eismo taisyklių pažeidimą, kuris lėmė kitam asmeniui priklausančio turto sugadinimą, kad vairavo transporto priemonę, kuri nustatyta tvarka neįregistruota ir be privalomosios techninės apžiūros, taip pat neapdrausta civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu.

Už tai vairuotojo laukia bauda. Beje, šiam vaikinui – tai ne naujiena. Šiemet jis už tai, kad vairuoja transporto priemonę, nors teisės tam nėra įgijęs, jau du kartus baustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius