Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autoparduotuvėje – naminė ir rūkalai

Policija sulaikė po kaimus važinėjusios automobilinės parduotuvės savininkę. Moteris nelegaliai prekiavo alkoholiu ir cigaretėmis.

Bendrovės savininkė buvo sulaikyta Vilniaus rajono Juodbalių kaime pirmadienį apie vidurdienį, kai nustatytu laiku atvežė parduoti prekių. Moteris turėjo licenciją prekiauti maisto produktais ir alumi. Tačiau pareigūnai turėjo informacijos, kad ji nelegaliai pardavinėja gamyklinę bei naminę degtinę ir kontrabandines cigaretes.

Patikrinus autobusiuko saloną rasta daugiau kaip 10 litrų naminės bei 14 butelių SOS ir „Sobieski“ degtinės. Buteliai buvo išslapstyti termosuose su žalia mėsa. Policininkai aptiko ir cigarečių su rusiškomis banderolėmis.

Iškėlus baudžiamąją bylą buvo atliktos kratos ir šios parduotuvės savininkės namuose Trakų rajone. Juose rasta beveik tūkstantis pakelių cigarečių su rusiškomis banderolėmis. Moteris neneigia pardavinėjusi cigaretes ir alkoholį.

„Baudos už tokius pažeidimus dabar labai didelės, tūkstantinės. Moteriai gresia net trys baudos, nes jai iškelti trys kaltinimai: už neteisėtą prekybą alkoholiu, už naminės degtinės gaminimą ir už kontrabandinių cigarečių laikymą bei pardavinėjimą“, – LŽ sakė Pagirių nuovados vadovas Kazimieras Kondratovičius. Už du iš šių kaltinimų numatyta administracinė atsakomybė, už vieną (neteisėtą prekybą alkoholiu) – baudžiamoji. Bylos bus siunčiamos į skirtingus teismus. Bendrovė registruota Trakuose ir administracinė byla dėl cigarečių laikymo keliaus į Trakus, o kitus pažeidimus nagrinės Vilniaus rajono apylinkės teismas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius