Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autotransporto įmonei vadovavusį klaipėdietį įklampino narkotikų kontrabanda

Klaipėdos apylinkės teismas leido trims mėnesiams suimti narkotikų kontrabanda įtariamą klaipėdietį. 34-erių vyras buvo sulaikytas uostamiesčio centre ant Biržos tilto. Minios klaipėdiečių akivaizdoje jis buvo tiesiog ištrauktas iš savo BMW automobilio ir paguldytas ant žemės. Operaciją vykdę „Aro“ pareigūnai įtariamąjį perdavė policijai.
Antrankiai
Antrankiai / Reuters/Scanpix nuotr.
Temos: 1 Prekyba

Bylą tiriantys pareigūnai nelinkę atvirauti apie stambią narkotikų kontrabandą. Pranešama, kad ji sulaikyta Norvegijoje. Teisėsaugininkai sako aptikę įvairių kvaišalų. Pirminiais duomenimis, jie priklauso suimtajam. Įtariamasis narkotikų kontrabanda Egidijus Mceikis dar neseniai vadovavo autotransporto bendrovei "Alramis". Jai iškelta bankroto byla. Spėjama, kad kartu su jos vežamais kroviniais į  Rytų ir Vakarų Europą keliaudavo ir narkotikų kontrabanda. 

Į prekybą narkotikais  įklimpęs buvęs verslininkas neteistas ir į teisėsaugos akiratį iki šiol nebuvo patekęs. 

Dar vieną narkotikų prekeivį Klaipėdos apylinkės teismas leido suimti porai mėnesių. Jam gresia jau trečias teistumas už prekybą kvaišalais.

L. Sėlenienės nuotr. /Narkotikų prekeivį Klaipėdos apylinkės teismas leido suimti porai mėnesių
L. Sėlenienės nuotr. /Narkotikų prekeivį Klaipėdos apylinkės teismas leido suimti porai mėnesių

39-erių vyras gerai žinomas policijai. Jis tik kovo mėnesį išėjo iš įkalinimo įstaigos. Ten penkerius metus sėdėjo už narkotikų platinimą. Tai buvo jau antras jo teistumas. Ir šį kartą vyras neslėpė ėmęsis senojo verslo – prekybos narkotikais. Juos parduodant įtariamasis ir buvo demaskuotas. Klaipėdos rajone, Triušelių kaime, vyras pardavė dozę heroino, o vos už poros valandų buvo sulaikytas.

Įtariamasis prisipažino ne tik prekiavęs, o ir vartojęs narkotikus. Iš prekybos kvaišalais, esą, prisidurdavo prie staliaus algos. Jos, vyras tikino, neužtekdavo išlaikyti nepilnamečiui sūnui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius