Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 01 26 /10:45

Avarija greitkelyje Vilnius–Kaunas: viena mašina ant stogo, kita – griovyje, trečioje – prispaustas žmogus

Antradienį ryte greitkelyje Vilnius-Kaunas, susidūrus trims automobiliams prireikė ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Dėl avarijos sutriko eismas judriame Lietuvos kelyje. 15min duomenimis, eismo įvykyje dalyvavo ir kariuomenės automobilis „Subaru“.

Antradienį ryte netoli Vievio susidūrė trys automobiliai, iš kurių vienas nuskriejo nuo kelio ir apsivertė ant stogo.

9 val. 17 min. šalia Lazdėnų kaimo, kelyje Vilnius-Kaunas, susidūrė lengvasis ir krovininis automobilis, praneša policija.

Eismo įvykyje dalyvavo ir kelininkų barstytuvas, kuris nuo smūgio perskriejo atitvarus ir nulėkė į priešingos krypties eismo juostą.

Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai gelbėtojai, kurių prireikė ištraukti į avariją patekusio automobilio „Subaru“ vairuotoją. Jis nuvežtas į ligoninę.

Dėl avarijos sutriko eismas greitkelyje Vilnius-Kaunas.

9 val. 51 min. ugniagesiai gelbėtojai pranešė, kad prispaustas žmogus išlaisvintas iš automobilio ir perduotas medikams.

10 val. 21 min. Krašto apsaugos ministerijos atstovas 15min patvirtino, kad į avariją pateko kariuomenės kanceliarijos automobilis „Subaru“, kuriuo tarnybos reikalais iš Vilniaus į komandiruotę vyko civilis ir kariškis, kuriam buvo prispaustos kojos.

10 val. 45 min. įvykio vietoje dirbantis 15min žurnalistas pranešė, kad didžiulis eismo įvykis kilo tada, kai dideliu greičiu Vilniaus link skriejęs „Audi“ automobilis rėžėsi į kelią barsčiusio sunkvežimio galą.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Įvykio vietoje

Nuo stipraus smūgio nulūžus galiniam ratui, kelio barstytuvas tapo nevaldomas ir išlaužęs metalinį atitvarą išvažiavo į priešingą eismo juostą, kur rėžėsi į atvažiuojantį „Subaru“ automobilį.

Avarijos vietoje abejomis greitkelio Vilnius-Kaunas kryptimis automobiliai gali pravažiuoti tik viena eismo juosta, leistinas greitis ribojamas iki 70 km/h.

15min dėkoja skaitytojui Dovydui už informaciją bei nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius