Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją inkasaciniu automobiliu padaręs „Snoro“ skyriaus apsaugos viršininkas pripūtė 5,29 promilės! (atnaujinta 15.47 val. – jį atleido)

Per eismo įvykį Šiauliuose sužalota „Toyota Yaris“ vairuotoja bei jos sūnus, o nelaimės kaltininkas atsidūrė areštinėje.
Į avariją pakliuvęs šarvuotas VW autobusiukas
Į avariją pakliuvęs šarvuotas inkasacinis automobilis VW. / LNK žinių stop kadras

Kaip pirmadienį informuoja Šiaulių apskrities VPK, vasario 27 dieną 21.01 val. neblaivus (5,29 promilės) K.N., gimęs 1978 metais, Vilniaus gatvėje vairuodamas bankui „Snoras“ priklausantį automobilį „VW Transporter“, lenkė sukantį į kairę automobilį „Toyota Yaris“, kurį vairavo D.Š., gimusi 1964 metais, ir su juo susidūrė.

Įvykio metu nukentėjo automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja, kuri dėl daugybinių sužalojimų gydoma Šiaulių apskrities ligoninėje, ir keleivis L.Š., gimęs 1992 m. Jis dėl galvos sumušimo, galvos smegenų sukrėtimo, krūtinės sumušimo, kairės akies hematomos ir voko žaizdos gydomas Moters ir vaiko klinikos vaikų reanimacijos skyriuje.

Policijos pareigūnai vairuotoją K.N. sulaikė ir uždarė į areštinę.

Savo ruožtu Šiaulių apskrities televizija pranešė, jog šią avariją sukėlė mirtinai girtas banko „Snoras“ Šiaulių filialo Saugos skyriaus viršininkas.

Savaitgalį jis savavališkai pasiėmė šarvuotą inkasacijos automobilį ir juo besivažinėdamas po miestą padarė avariją.

Papildyta 15.47 val. „Snoro“ filialo atstovas pirmadienį pranešė, kad šiandien iš pat ryto nusikaltęs darbuotojas atleistas, iš jo žadama reikalauti atlyginti nuostolius.

Sudaužyta banko mašina šiuo metu remontuojama.

Anot banko atstovo, šis 32 metų filialo darbuotojas, ėjęs atsakingas pareigas, dirbo apie 8 metus, per tą laiką jokių pažeidimų nebuvo padaręs. Kodėl smarkiai apgirtęs savavališkai pasiėmė banko mašiną ir išvažiavo, išsiblaivęs vyras negalėjo paaiškinti. Kaip banko atstovus informavo medikai, gali būti, kad žmogus girtavo kelias dienas iš eilės neišsiblaivydamas – esą tik taip galima paaiškinti mirtiną dozę viršijantį alkoholio kiekį žmogaus organizme. Kodėl jis taip elgėsi, nežino net artimiau jį pažįstantys bendradarbiai. Vyriškis nevedęs, apie šeimos problemas nepasakodavo, informuoja Šiaulių apskrities televizija.

LNK žinių stop kadras/Lengvoji maaina, kuria keliavo motina su sūnumi.
LNK žinių stop kadras/Lengvoji mašina, kuria keliavo motina su sūnumi.

 

LNK žinių stop kadras/Lengvoji maaina, kuria keliavo motina su sūnumi.
LNK žinių stop kadras/Lengvoji mašina, kuria keliavo motina su sūnumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius