Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 21 /16:59

Karmėlavoje – avarija po avarijos: keliaujantiems iš Jonavos į Kauną teks pastovėti spūstyse

Ketvirtadienio popietę A6 kelyje ties Karmėlava įvyko eismo įvykis, po kurio nusidriekė automobilių spūstys. Kaip pranešė Kauno apskrities policija, abi eismo juostos, vykstantiems iš Jonavos pusės, buvo uždarytos. Tik atidarius vieną jų, įvyko kita avarija – susidūrė vilkikas ir maršrutinis autobusas.
Avarija Karmėlavoje
Vilkiko ir „Opel“ avarija Karmėlavoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kovo 21 d. apie 15.30 val. Kauno rajone, Karmėlavos Vilniaus g., A6 kelyje, kryptimi nuo Jonavos link Kauno, susidūrė du automobiliai: krovininis MAN ir „Opel“.

Atvykę medikai apžiūri eismo įvykio dalyvius.

Šiuo metu nuo Jonavos link Kauno abi eismo juostos nepravažiuojamos, darosi spūstys, pareigūnai reguliuoja eismą.

Artimiausiu metu turėtų bus atlaisvinta bent viena eismo juosta, tačiau pareigūnai įspėja vairuotojus, esant galimybei, rinktis kitą maršrutą.

„Vaizdas žiaurus. Moteriškė greitojoje guli, o pareigūnai ugniagesių laukia, nes gale žmonių prispaustų yra, kiek matėsi“, – teigia vienas eismo įvykio pasekmių liudininkas.

Tačiau Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje 15min žurnalistai sužinojo, kad nieko vaduoti nereikėjo – ugniagesiai gelbėtojai buvo iškviesti tik dėl kelio nuvalymo darbų.

Papildyta. Kaip informuoja Kauno apskrities policija, į gydymo įstaigą pristatyta „Opel“ automobilio keleivė, ugniagesiai gelbėtojai šalina šiukšles ir išsiliejusius skysčius po eismo įvykio.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs.

Papildyta 16.48 val. Vos tik patraukus „Opel“ į šalį ir atidarius vieną eismo juostą, įvyko dar vienas eismo įvykis – vilkikas susidūrė su maršrutiniu autobusu, vykstančiu iš Kauno oro uosto į Kauno centrą. Po susidūrimo abi transporto priemonės liko šonais susilietusios taip, kad autobuso vairuotojas ir keleiviai negalėjo išlipti lauk. Tad, artėjant piko metui, nusidriekė dar ilgesnės spūstys.

Automobiliai apvažiuoti avarijos vietą ėmėsi net šaligatviu.

Panaši avarija, tiesa, pasibaigusi be didesnių pasekmių, šiame kelyje įvyko ir dieną prieš – kovo 20-ąją vilkikas nustūmė BMW nuo kelio ir to net nepajuto. Automobilis rėžėsi į medžius. Jis apgadintas nepataisomai. BMW vairavusi moteris stipriau nenukentėjo, o vilkiko vairuotojas vėliau grįžo į eismo įvykio vietą, nes degalinėje pastebėjo rato apdailos apgadinimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius