-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija Kaune: po smūgio į šoną „VW Polo“ vertėsi, vairuotoją vadavo ugniagesiai

Ketvirtadienį apie 16.40 val. intensyvaus eismo Raudondvario plente Kaune įvyko avarija. Po smūgio į šoną „VW Polo“ vertėsi ir sustojo tik atsitrenkęs į šviesoforą. Prispaustą vairuotoją teko vaduoti ugniagesiams. Kitoje mašinoje sėdėjo išsigandusi mergaitė.

„Važiavau tiesiai Raudondvario plentu. Šviesoforas ėmė mirksėti. Pamačiau iš dešinės pusės išvažiuojantį „VW Polo“. Maniau, pralįs, bet nespėjau sustoti. Matyt, jai degė raudona“, – bintuodamas kruviną ranką, praėjus keletui minučių po įvykio kalbėjo „Vauxhall“ vairuotojas.

Ant galinės „Vauxhall“ sėdynės sėdėjo išsigandusi mergaitė su mokykline uniforma. Vaikas šluostėsi ašaras. Medikai prie jos nepriėjo – ją raminti ėmėsi 15min fotoreporteris. Tėtis buvo pakviestas duoti parodymus. „Vauxhall“ spidometras buvo užstrigęs ties 40 km/val. greičio padala.

Tuo tarpu šalia vyko „VW Polo“ vairuotojos išlaisvinimo operacija. Automobilis buvo pavirtęs ant šono. Ne visi šalia susirinkę praeiviai buvo pasyvūs įvykių stebėtojai – ne vienas jų puolė padėti, laikė, kad mašina nesvirtų ant šono, kalbino sąmonės nepraradusią vairuotoją. Vienas jų, užsišokęs ant viršaus, atplėšė keleivio dureles.

Liudininkų teigimu, „VW Polo“ įvažiavo į Raudondvario pl. ne iš kitos gatvės, o iš kiemo, tad vairuotojai nereikėjo paisyti jokio šviesoforo signalo.

Sužeista moteris buvo išvaduota per dešimt minučių. Ugniagesiams dėl to teko nukirpti automobilio stogą. Ji greitosios medicinos automobiliu išvežta į gydymo įstaigą. „Vauxhall“ vairuotojui pagalbos neprireikė.

„Buvo didžiulis garsas. Lyg sprogimas. Neįsivaizduojate, koks didžiulis“, – teigė iš šalia veikiančios „Lukoil“ degalinės atskubėjusi darbuotoja.

Įvykį matė ir grupelė užsieniečių studentų. Viskas, pasak ispanų, įvyko taip žaibiškai. Mašina vertėsi net kelis kartus. Laimei, tuomet nepasitaikė praeivių, kuriuos ji galėjo kliudyti.

VIDEO: Dramatiški sužalotos vairuotojos Kaune gelbėjimo vaizdai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius