Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija prie Ukmergės: 5 lydekas pagavęs žvejys įkliuvo į 3 mašinų mėsmalę (video, nuotraukos)

Šeštadienį užmiesčio kelyje į avariją pakliuvo automobiliai „Opel“, „Seat“ ir „Renault“, žmonės rimčiau nenukentėjo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vilkmerge.lt nuotr.

Beveik valandą buvo uždarytas kelias Ukmergė-Kėdainiai po avarijos, kurios metu susidūrė trys automobiliai. Pranešimas apie nelaimę, bendruoju pagalbos telefonu 112 gautas 14.10 val.

Į įvykio vietą išvyko 3 greitosios pagalbos automobiliai, 2 priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos bei du policijos ekipažai, šeštadienį praneša Ukmergės krašto naujienų svetainė vilkmerge.lt.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kuomet automobilis „Opel Astra“, vairuojamas M.K. (gim. 1986 m.), važiuodamas nuo Ukmergės, norėjo sukti į kairėje esantį Statikų kaimą.

Kol opelis praleidinėjo priešpriešais važiuojančius automobilius, į jį trenkėsi iš paskos važiavęs automobilis „Seat Alhambra“, vairuojamas M.B. (gim 1988 m.)

Nuo smūgio „Opel“ išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su „Renault Clio“, vairuojamu Č.S.G. (gim. 1943 m.)

„Renault“ vairuotoją iš sudaužyto automobilio iškėlė greitosios pagalbos medikai. „Opel“ vairuotoją po smūgio, atsidūrusi ant keleivio sėdynės, išvadavo ugniagesiai gelbėtojai. Jis, kaip ir „Renault“ vairuotojas, nuvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, abu sužeisti nesunkiai.

Greitosios pagalbos automobiliu vežamas „Renault“ vairuotojas labiau išgyveno ne dėl patirtų sužalojimų, o dėl automobilyje likusių meškerių ir pagauto laimikio. Taip sutapo, kad avarija įvyko šalia greitosios pagalbos vairuotojo, vežusio Č.S.G. į ligoninę, namų. Tad jis nutarė pagelbėti vyriškiui ir paskambinęs savo sutuoktinei paprašė, jog ši pasirūpintų automobilyje likusiais žvejybos įrankiais bei sugautu laimikiu. Moteriai atvykus į avarijos vietą paaiškėjo, jog Č.S.G., pirma dienos pusė buvo daug sėkmingesnė. Vyriškis buvo pagavęs penkias lydekas.

Avarijos metu nepataisomai sudaužyti: „Opel Astra“ bei „Renault Clio“, o „Seat Alhambra“ po įvykio užsivedė ir galėjo važiuoti, rašo vilkmerge.lt

VIDEO: Trijų automobilių avarija ties Statikais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius