Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją Saulėtekyje patyrusios studentės pagalbos šauksmas

„Nelaimė nutiko mano brangiai vaikystės draugei, kurią automobilis partrenkė sausio 8 dieną, kai ji ėjo per pėsčiųjų perėją degant žaliam šviesoforui. Šiuo metu ji guli ligoninėje, sulaužytos abi kojos, kaltininkas neigia viską, o ji neturi įrodymu, nes reikia liudininkų“, – toks pagalbos šauksmas padėti rasti įvykį mačiusius žmones pasiekė 15min redakciją.
Incidentas Saulėtekyje
Incidentas Saulėtekyje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nelaimė įvyko penktadienį, sausio 8-ąją, apie 19.55 val. vakaro.  Mergina automobilio buvo partrenkta Saulėtekyje, prie Vilniaus universiteto stotelės. 

„Labai svarbu visus buvusius netoliese, važiavusius pro šalį automobiliais ar troleibusais, autobusais, mačiusius bet ką, kas yra susiję su šiuo įvykiu, prieš jam atsitinkant, jo eigoje ar po jo, galbūt važiavusius su autoregistro prietaisu, ar šiaip girdėjusius bet kokią naudingą informacija parašyti man (laurinta@icloud.com) arba kreiptis šiuo numeriu +37067107933“, – prašo mergina.

Pati nukentėjusioji dėkoja likimui, jog liko gyva, ir draugams, kurie nenustoja klausę, kaip laikosi.

„Žmonės būna tokie niekingi, matuodami laimę pinigais ir galvodami apie tai, jog dar bus daug dienų pasakyti žodžius savo brangiems žmonėms net nežinodami, kad tokios galimybės gali nebūti. Žinau, gal banalu, bet kai gyvenimas praskrieja pro akis, į jį pažiūri kitaip. Ir tada supranti, jog reikia sakyt: ne kodėl man? O ačiū, kad aš esu gyva. Ir tai ne baisiausia kas galėjo atsitikti“, – savo mintimis dalijasi avariją patyrusi studentė. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius