-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją sukėlęs „Lexus“ savo agresyviais manevrais panevėžiečius šiurpino ir anksčiau

15min gavo panevėžiečio užfiksuotą vaizdo įrašą. Jame matomas eismo juostomis nardantis ir prieš eismą išvažiuojantis „Lexus“. Atrodytų, kad šis vaizdo įrašas – vienas iš daugelio apie eilinius kelių erelius, tačiau šįkart istorija turi tęsinį.
„Lexus“ Panevėžyje
„Lexus“ Panevėžyje / Fotomontažas

Su 15min susisiekęs panevėžietis pateikė vaizdo įrašą, kuriame matomas pilkos spalvos „Lexus“. Vaizdo įrašo pradžioje automobilis sustoja pirmoje eismo juostoje, įsijungia avarinę šviesos signalizaciją.

Tačiau vėliau „Lexus“ susilygina su filmuojančiu automobiliu, be jokių posūkio signalų neria jam tiesiai prieš nosį į antrą eismo juostą, tuomet kerta dviguba ištisinę liniją ir išvažiavęs prieš eismą lenkia priekyje važiavusį „Citreon“.

VIDEO: Pavojingi „Lexus“ manevrai Panevėžyje

Prieš tokį išsišokimą šį incidentą nufilmavęs panevėžietis gal ir būtų užmerkęs akis, tačiau vos po dviejų dienų 15min paskelbė apie avariją Panevėžyje. Publikaciją pamatęs panevėžietis tuomet nusprendė pasidalinti šiuo įrašu su skaitytojais.

„Kai jis pro mane pralėkė, vėliau sustojau pažiūrėti, ar nekliudė mano mašinos priekio. Nuvežiau šį įrašą policijai. Manau, kad pareigūnai turės, ką pasakyti tam vairuotojui. O paskui pamačiau, kad tas lakstūnas priėjo liepto galą. Tą patį „Lexus“ pažinau iš avarijos nuotraukų Nemuno gatvėje“, – sakė vaizdo įrašą perdavęs panevėžietis.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Avariją Nemuno gatvėje sukėlė tas pats, vaizdo įraše matomas „Lexus“ automobilis.

Jis rėžėsi į gatvėje stovėjusį automobilį „Ford“. „Lexus“ vairuotojas tuomet bandė sprukti nuo policijos, vengė tikrintis girtumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius