-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją sukėlęs vyras Vilniaus pareigūnams melavo, kad automobilis pavogtas

Vilniaus policija praneša demaskavusi vyriškio melą. Vyras padarė eismo įvykį, tačiau pareigūnams melavo, kad automobilis pavogtas.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja sostinės policija, į Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyrių kreipėsi pilietis M.M. (gim. 1987 m.) pareiškęs, kad nuo 2012 m. birželio 23 d. iki birželio 24 d. buvo pagrobtas jam priklausantis 2001 m. laidos automobilis BMW 530.

Tiriantiems nusikalstamą veiką pareigūnams kilo įtarimas dėl galimo melagingo pranešimo, nes šis automobilis kitą dieną buvo surastas paliktas prie kelio, po eismo įvykio.

Iš pradžių, apklausos metu M.M. kategoriškai neigė melavęs, tačiau pareigūnai atliko kruopštų tyrimą ir surinko neginčijamus įrodymus, su kuriais susipažinęs vyras pagaliau prisipažino melagingai pranešęs apie automobilio vagystę.

M.M. pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl melagingo įskundimo ar pranešimo apie nebūtą nusikaltimą. Be to pradėtas ikiteisminis tyrimas ir dėl melagingo skundo, pareiškimo, pranešimo, parodymų, išvadų ir vertimo.

Policijos pareigūnai visada perspėja, kad tiriant nusikalstamas veikas, nagrinėjamos įvairios versijos – tarp jų ir melagingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius