Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją sukėlusiam panevėžiečiui nepakako drąsos pasilikti įvykio vietoje

Šeštadienio vakarą Panevėžyje, Marijonų ir Stoties gatvių sankryžoje susidūrė du „Audi“ automobiliai. Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas – „Audi A6“ vairuotojas, kuris sankryžą kirto degant raudonam šviesoforo signalui.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / 15min skaitytojo nuotr.

Per avariją buvo sužeistas vairuotojas, važiavęs „Audi 100“ automobiliu. Jį medikai išvežė į ligoninę apžiūrai. Tuo metu „Audi A6“ važiavusi kompanija pademonstravo bėgimo įgūdžius ir iš avarijos vietos pasišalino.

Žmonės prieš tai matė, kad tas pats „Audi A6“ pavojingai važinėjo gatvėmis.

„Automobilis, kuriame buvo sužeistų žmonių, važiavo per žalią šviesą. Kitas automobilis į nukentėjusį trenkėsi smarkiai. Žmonės prieš tai matė, kad tas pats „Audi A6“ pavojingai važinėjo gatvėmis.

Automobilyje buvo trys vaikinai. Du pabėgo į vieną pusę, vairuotojas į kitą. Vėliau vairuotojas atvažiavo su taksi ir kažką iš automobilio pasiėmė dar pasakydamas, kad kažkas sudaužė jo automobilį. Sėdęs į taksi jis vėl išvažiavo“, – sakė prisistatyti nepanoręs, įvykio vietoje buvęs panevėžietis.

15min skaitytojo nuotr./Avarijos vietoje
15min skaitytojo nuotr./Avarijos vietoje

15min žiniomis, šio automobilio vairuotojas prieš avariją vienoje Panevėžio degalinėje prisipylė degalų ir išvažiavo nesusimokėjęs. Jis degalinės operatorei teigė, kad neva namuose pamiršo pinigus, todėl grįš susimokėti. Tačiau degalinėje jis nebepasirodė.

Kol kas neaišku, dėl kokių priežasčių vairuotojas bėgte spruko iš avarijos vietos. Neatmetama galimybė, kad jis buvo neblaivus ar apskritai neturi teisės vairuoti.

15min skaitytojo nuotr./Avarijos vietoje
15min skaitytojo nuotr./Avarijos vietoje

Kiek vėliau paaiškėjo, kad policijai pavyko nustatyti, kas vairavo automobilį ir įtariamąjį sulaikyti. Avarijos aplinkybes aiškinasi pareigūnai. Avarijos kaltininko automobilį apžiūrėjo kriminalinės policijos tyrėjai.

Įvykis tiriamas. Vėliau vairuotojui teks apsilankyti teisme.

15min redakcija dėkoja skaitytojams už atsiųstas nuotraukas ir suteiktą informaciją!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius