-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Avarija Tauragės centre: aukų išvengta per plauką

Penktadienį, apie 13 valandą, centrinėje miesto (Dariaus ir Girėno bei Vytauto gatvių) sankryžoje įvyko avarija. Susidūrus dviem lengviesiems automobiliams vienas jų užvažiavo ant šaligatvio. Laimei, nenukentėjo nė vienas pėsčiasis.
Po to, kai„Opel Vectra“ rėžėsi į „Mazdos“ galą, pastaroji apsisuko ir, užlėkusi ant šaligatvio, sustojo
Po to, kai„Opel Vectra“ rėžėsi į „Mazdos“ galą, pastaroji apsisuko ir, užlėkusi ant šaligatvio, sustojo / Karolina Stažytė, "Tauragės kurjeris"

Avarija įvyko, kai Vytauto gatve link buvusio kareivinių miestelio tiesiai važiavęs vaikino vairuojamas „Opel Vectra“ sankryžoje atsitrenkė į staiga į ją iš kairės pusės įvažiavusią „Mazdą 323F“.

Smūgio būta stipraus: jaunos merginos vairuojama Dariaus ir Girėno gatve važiavusi „Mazda“ apsisuko ir, išvengusi šviesoforo stulpo bei keleto kelio ženklų, užlėkė ant Atgimimo aikštės šaligatvio.

„Važiavau Vytauto gatve tiesiai. Degė žalias šviesoforo signalas. Greitis buvo nedidelis. Juk dienos metu šioje sankryžoje toks intensyvus eismas. Ir staiga iš kairės pusės nuo miesto pilies parlėkė automobilis. Sustabdyti nebepavyko – rėžiausi į „Mazdos“ galą,“ – įvykio aplinkybes nupasakojo „Opel Vectra“ vairuotojas.

„Mazdos“ vairuotoja atrodė ištikta šoko. Mergina negalėjo pasakyti net koks šviesoforo signalas degė jai įvažiuojant į sankryžą. Policininko paklausta, ar pripažįsta savo kaltę, mergina to neneigė. Abu vairuotojai per šį įvykį nenukentėjo.

Po smūgio skriedama ant šaligatvio „Mazda“ galėjo kliudyti ne tik kelio ženklus ir šviesoforo stulpą, bet ir gatvę tuo metu norėjusius pereiti žmones. Nelaimė, kurios laiminga pabaiga nustebino visus įvykio liudininkus.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius