Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 10 /11:30

Avarija Vilniuje: „Peugeot“ rėžėsi į sunkvežimį, jauną vairuotoją vadavo ugniagesiai, Eišiškių plente susidarė milžiniškos automobilių grūstys

Bendrasis pagalbos centras praneša apie avariją Vilniuje. Per incidentą nukentėjo jauna vairuotoja.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Kaip rašoma BPC pranešime, ketvirtadienį apie 10.37 val. telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Vilniuje, Eišiškių plente, susidūrė du automobiliai, viename iš jų prispausta mergina.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta 11.30 val.: Kaip iš įvykio vietos pranešė 15min.lt fotografas Julius Kalinskas, susidūrė lengvasis automobilis „Peugeot 206“ ir krovininis automobilis. Po susidūrimo abu automobiliai nuskriejo į skirtingas kelio puses ir sustojo šalikelėje.

Lengvasis automobilis visiškai sumaitotas. Jo vairuotoją vadavo ugniagesiai gelbėtojai.

Kaip įvykio vietoje 15min.lt žurnalistui sakė krovininio automobilio vairuotojas, jis važiavo nuo miesto. Vyriškis teigė negalintis pasakyti, dėl kokių priežasčių lengvasis automobilis išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą.

„Gal ją sumėtė, – svarstė vyras. – „Peugeot“ trenkėsi man į ratą. Tai sušvelnino smūgį. Kitaip mergina būtų žuvusi.“

Pirminiais duomenimis, automobilį „Peugeot“ vairavo 20 metų mergina. Greitosios pagalbos medikai sąmonės nepraradusią merginą nuvežė į ligoninę. Jos automobilis nuo smūgio išlakstė dalimis.

Dėl šios avarijos Eišiškių plente susidarė didžiulės automobilių grūstys.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą.

Papildyta: Penktadienį pranešimą apie šią avariją išplatino ir Vilniaus policija. Kaip rašoma pranešime, ketvirtadienį apie 10.37 val. Vilniuje, Eišiškių pl.,  I.L. (gimusi 1992 m.), vairuodama automobilį „Peugeot 206“, neatsižvelgė į meteorologines kelio sąlygas, nepasirinko saugaus greičio, kelio vingyje nesuvaldė vairuojamojo automobilio, dėl ko įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Man“, kurį vairavo V.M. (gim. 1951 m.).

Eismo įvykio metu apgadintos dvi transporto priemonės ir nukentėjo I.L., kuri buvo pristatyta į ligoninę, nustačius šlaunikaulio lūžimą, paguldyta į Traumatologijos skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius