-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijų kaltininkai bandė sprukti iš įvykio vietų

Marijampolėje motorolerio vairuotojas netrukus įkliuvo, Panevėžyje „Mitsubishi“ nesuvaldęs ir keleivę sužalojęs vyras ieškomas, o Šakių rajone apskritai neaišku, ar neblaivią dviratininkę tikrai parbloškė automobilis.
Policininkai matuoja avarijos vietą
Eismo įvykių aplinkybių tyrimas yra policininkų darbo kasdienybė. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Marijampolės apskrities VPK gavo vyr. tyrėjo S.Liorento tarnybinį pranešimą, kad pirmadienį apie 13.45 val. Žemaitės ir Trakiškių gatvių sankryžoje Marijampolėje blaivi vilnietė I.G. vairavo bendrovei CRV priklausantį automobilį Toyota Corolla Verso, ir jai sukant į kairę iš pagrindinės Žemaitės gatvės į šalutinę Trakiškių gatvę į jos vairuojamą automobilį trenkėsi iš galo važiavęs motoroleris Piaggio, kurio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.Automobiliui atsitrenkus į medį, nukentėjo 17-metė keleivė, o vairuotojas pabėgo.

Netrukus po eismo įvykio J.Kriščiūno gatvėje buvo sulaikytas minėtas motoroleris, kurį vairavo A.B. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, po medikų apžiūros vairuotojas dėl dešinės rankos, krūtinės pjautinių žaizdų po medikų apžiūros išleistas į namus gydytis namo.

Vakar apie 20 val. eismo nelaimė įvyko ir Šakių rajone. Į Šakių ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatyta A.K., gyvenanti Kregždančių kaime Kidulių seniūnijoje, kuri važiuodama dviračiu galimai buvo partrenkta nenustatytos markės lengvojo automobilio, kelyje Pilviškiai-Šakiai-Jurbarkas 48-ame kilometre Žygėnų kaimo ribose. Automobilis iš įvykio vietos pasišalino. Nukentėjusiajai medikų nustatyta diagnozė: mušta kaktos žaizda bei girtumas.

Suteikus pagalbą nelaimėlė išleista gydytis į namus. Įvykis tiriamas.

Panevėžio apskrities VPK pareigūnai pranešė apie dar vieną avariją. Jau po vidurnakčio, 0.24 val., Jotvingių gatvėje nenustatytas asmuo (pasišalino iš eismo įvykio vietos), vairuodamas automobilį Mitsubishi Colt, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, nukentėjo automobilyje buvusi septyniolikmetė, kuriai ligoninėje nustatytas smegenų sutrenkimas, kairės alkūnės sumušimas, veido sumušimas.

Vairuotojo ieško Panevėžio policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius