Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijų kronikoje – ir sužeista 8-metė BMW keleivė, ir 3 prom. įpūtęs „Opel“ vairuotojas

Balandžio 14-ąją, trečiadienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 7-iuose eismo įvykiuose 1 žmogus žuvo, 8 sužeisti (1 mažametis keleivis). Turmante prie apvirtusio „Audi“ vienas vyras sėdėjo girtas, kitas – gulėjo negyvas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Vakare, prieš dešimtą, buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį Zarasų rajone. Turmanto miestelyje, Miško gatvėje (danga šlapia), buvo apvirtęs automobilis „Audi A4“, šalia jo gulėjo mirusio 55 metų vyro kūnas. Prie automobilio buvo ir neblaivus 28 metų vyras (2,23 promilės), jam nustatyti galvos sužeidimai. Pirminiais duomenimis, vingyje į kairę automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę, atsitrenkė į namo tvorą ir medžius. Kas vairavo automobilį, tikslinama.

Po aštuntos ryto, Kaune, Savanorių prospekte, važiuodami ta pačia kryptimi pirmojoje eismo juostoje susidūrė „Opel Astra“, vairuojamas 38 metų moters, ir automobilis „Buick Encore“. Nukentėjo jį vairavusi 61 metų moteris (nuvežta į ligoninę).

Prieš devintą ryto, Telšių rajone, kelyje Telšiai–Žarėnai–Tverai–Laukuva, vingyje į kairę nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis „Opel Zafira“. Nukentėjo neblaivus 55 metų vyras (3,03 promilės). Automobilyje važiavo dar du neblaivūs 52-ejų ir 63 metų vyriškiai.

Popietę, lyjant, Vilniuje, Pelesos ir Zanavykų gatvių sankryžoje, automobilio „Dacia Logan“ 73 metų vairuotoja, išvažiuodama iš šalutinio kelio ir sukdama į dešinę, susidūrė su automobiliu „VW Golf“. Nukentėjo „Golfą“ vairavęs 20 metų vaikinas.

Prieš šeštą vakaro, Vilniuje, Savanorių prospekte (danga šlapia), susidūrė trys automobiliai: „Toyota“ markės automobilis, vairuojamas 40 metų vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusį „Citroën“, šis – į „Audi A3“, vairuojamą 52 metų moters. Nukentėjo automobilio „Citroën“ 34 metų vairuotojas.

Pavakarę, Panevėžyje, Aguonų ir Žalgirio gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis „Citroën C3“, vairuojamas 46 metų moters, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „BMW 118D“. Vienas jų nuvažiavo nuo kelio į krūmus. Nukentėjo BMW vairavusi 52 metų moteris ir kartu važiavusi 8 metų mergaitė.

Vakare (19 val.), Klaipėdos rajone, Perkūnų kaime, kelyje Plungė–Vėžaičiai, vingyje į dešinę vairuojamo automobilio „Škoda Rapid“ nesuvaldė 57 metų moteris. Automobilis nuvažiavo nuo kelio į griovį ir atsitrenkė į medį. Nukentėjo vairuotoja (paguldyta į ligoninę).

Miestuose ir miesteliuose LKPT fiksavo iš viso 5 įvykius (Vilniuje (2), Kaune, Panevėžyje, Turmante (Zarasų r.)). Transporto priemonių susidūrimų – 4 atvejai, nuvažiavimų nuo kelio – 3. Esant šlapiai kelio dangai fiksuoti 3 įvykiai, tamsiuoju paros metu – 1.

Per parą, pirminiais duomenimis, – 41 eismo įvykis. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 įvykiai (Kaune bei Pasvalio rajono Šakarnių kaime).

11 atvejų – transporto priemonių susidūrimai su gyvūnais (Klaipėdoje, Palangoje ir Vilniuje, Ignalinos, Kelmės (2), Pakruojo, Panevėžio (magistraliniame kelyje A2 Vilnius–Panevėžys), Švenčionių, Utenos (magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis), Zarasų rajonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius