Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijų suvestinėje – įvykis J.Simpsono gatvės ir Grafų Tiškevičių alėjos sankryžoje

Liepos 13 dieną, pirmadienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 9-iuose eismo įvykiuose sužeisti 9 žmonės (2 nepilnamečiai). Įvykiuose nukentėjo transporto priemones (dviračius, motociklus, mopedą, automobilį) vairavę asmenys. Viena tokių avarijų fiksuota Palangoje, kurortui nusipelniusio Edinburgo (Škotija) universiteto profesoriaus Džeimso Simpsono garbei pavadintos gatvės ir Grafų Tiškevičių alėjos sankryžoje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje uostamiestyje / LKPT nuotr.

Užregistruoti 8 transporto priemonių susidūrimai, 5-iuose iš jų dalyvavo dviračių vairuotojai (1 – elektrinio paspirtuko), 2-uose – motociklų. Miestų (miestelių) gatvėse – 8 eismo įvykiai (Vilniuje ir Palangoje – po 2, Kaune, Klaipėdoje, Baisogaloje (Radviliškio r.), Kybartuose (Vilkaviškio r.). Esant šlapiai kelio dangai – 1 eismo įvykis. Pirminiais duomenimis, per parą – 53 eismo įvykiai.

Po aštuntos ryto, Kaune, Gričiupyje, J.Basanavičiaus alėjos ir J.Žemgulio gatvės sankryžoje, „Škoda“ markės automobilis, vairuojamas 30 metų vyro, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Honda“. Sužeistas ir į ligoninę paguldytas pastarosios transporto priemonės 55 metų vairuotojas.

Vakare, po dešimtos, Klaipėdoje, Minijos ir Sulupės gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Citroën C5“ nepraleido tiesiai pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „Hyosung“ ir susidūrė su juo. Nukentėjo motociklą vairavęs 28 metų vyras.

Apie pusę devynių vakaro, Radviliškio rajone, Baisogalos miestelyje, kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, esant šlapiai kelio dangai, automobilį „VW Polo“ vairavo 16 metų paauglys (teisės vairuoti neturi), kuris, apvažiuodamas saugumo salelę, kliudė krovininį automobilį „MAN TGX“, vairuojamą 41-erių vyro. Nuo smūgio lengvasis automobilis nuslydo į griovį. Nukentėjo ir į ligoninę paguldytas nepilnametis.

Po dešimtos vakaro, Šilutės rajone, Paulaičių kaime, žvyrkelio vingyje vairuojamo mopedo „Qingqi QM 50 QT-6“ nesuvaldė ir su juo apvirto 19 metų vaikinas (teisės vairuoti neturi). Dėl patirtų sužeidimų jaunuolis paguldytas į uostamiesčio ligoninę.

Ryte (apie pusę dešimtos), Vilniuje, Švitrigailos ir Kauno gatvių sankryžoje, 80 metų vyras automobiliu „Opel Zafira“, sukdamas į dešinę, kliudė tiesiai ta pačia kryptimi dviračiu važiavusį vyrą, 30-metis nuvežtas į ligoninę. Prieš šeštą vakaro, sostinėje, nukentėjo ir kitas dviračio vairuotojas. Kęstučio ir Treniotos gatvių sankryžoje, „Opel“ markės automobilis, vairuojamas 68 metų moters, suko į dešinę ir kliudė tiesiai dviračių taku ta pačia kryptimi važiavusį 22 metų vaikiną. Po įvykio jis nuvežtas į ligoninę.

Prieš vidurdienį, Vilkaviškio rajone, Kybartuose, Vištyčio gatvėje, 61 metų moters vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“ kliudė ta pačia kryptimi dviračiu važiavusią ir, pirminiais duomenimis, be įspėjamojo signalo netikėtai kairėn pasukusią moterį. Nukentėjo šios transporto priemonės 72 metų vairuotoja.

Palangoje, vakare, taip pat nukentėjo dviratėmis transporto priemonėmis važiavę asmenys. Apie pusę septynių, Vytauto gatvėje, į taksi stotelėje stovintį automobilį „Chrysler Voyager“ (71 metų vairuotojas), nepastebėjęs jo, atsitrenkė dviračiu važiavęs nepilnametis. Sužeistas ir į ligoninę paguldytas 17-metis vaikinas.

Apie pusę devintos vakaro, J.Simpsono gatvės ir Grafų Tiškevičių alėjos sankryžoje, 19 metų vaikino vairuojamas „Audi A4“ susidūrė su pėsčiųjų taku elektriniu paspirtuku važiavusiu vyru. Nukentėjo šia transporto priemone važiavęs 38 metų vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius