Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baigtas ikiteisminis tyrimas dėl Šiaulių tardymo izoliatoriaus darbuotojų veiksmų

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Šiaulių valdybos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą baudžiamojoje byloje, kurioje įtarimai dėl galimo piktnaudžiavimo, dokumentų suklastojimo, svetimo turto pasisavinimo ir iššvaistymo pareikšti Šiaulių tardymo izoliatoriaus Ūkio skyriaus vyresniajam specialistui R. Ž. bei vyresniesiems prižiūrėtojams A. J. ir R. G.
Byla
Byla / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Kaip informuoja Specialiųjų tyrimų tarnyba, ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad šie Šiaulių tardymo izoliatoriaus darbuotojai, turėdami galimybę degalinėje savarankiškai pilti degalus į tarnybinių automobilių kuro bakus ir už juos atsiskaityti Šiaulių tardymo izoliatoriaus mokėjimo kortelėmis, piktnaudžiavo tarnyba, pildami kurą į asmeninius automobilius. Siekdami nuslėpti šiuos neteisėtus veiksmus, klastojo tarnybinių automobilių apskaitos dokumentus.

Ikiteisminį tyrimą kontroliavo ir jam vadovavo Šiaulių apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras. Kaltinamasis aktas kartu su bylos medžiaga 2009 m. birželio 8 d. perduotas Šiaulių miesto apylinkės teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius