Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baisokas, bet laimingai pasibaigęs „Infiniti“ skrydis nuo šlapio kelio (nuotraukos, video)

Sportiškas reto modelio automobilis Molėtų plente nulėkė į šalikelę, bet nei trys jo keleiviai, nei transporto priemonė rimčiau nenukentėjo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

3,5 litro darbinio tūrio 280 arklio galių variklį turinčią, galiniais ratais varomą, per 6 sekundes šimto kilometrų per valandą greitį pasiekiančią bei 228 km/val. maksimaliu greičiu skrieti galinčią transporto priemonę šlapiame lietuviškame užmiesčio kelyje suvaldyti nelengva.

Tuo įsitikino jaunas vyras, šeštadienį apie 10 val. patekęs į avariją kelio Vilnius-Molėtai 28-ame kilometre.

Nuo sostinės važiavęs baltas kupė „Infiniti G35“ visiškai lygioje kelio atkarpoje lyjant tapo nevaldomas, išlėkė į priešpriešinės eismo juostos kelkraštį ir žole nuslydo į pakelės griovį.

Gali būti, kad taip baigėsi nevykęs lenkimo manevras.

Laimei, mašina su niekuo nesusidūrė kaktomuša, griovyje nesivertė, todėl jaunas vyras vairuotojas bei kartu vykusio vidutinio amžiaus moteris bei mergina atsipirko tik išgąsčiu. Per incidentą vizualiai beveik neapgadintas ir sportiškasis automobilis.

Jo vairuotojas 15min.lt kategoriškai atsisakė paaiškinti, kaip įvyko avarija. Jaunas vyras tik piktokai ragino nefotografuoti, nefilmuoti įvykio vietos, miglotai kalbėjo apie tai, kad paviešinus informaciją jam gali kilti kažkokių nemalonumų. Pašnekovas tik spėjo pasigirti, kad toks 2003 metų laidos automobilis yra bene vienintelis Vilniuje. Aršiai nusiteikusios buvo ir abi automobilio keleivės.

Sugrąžinti „Infiniti“ ant kelio buvo nelengva užduotis. Techninės pagalbos automobilio vairuotojas skundėsi, kad mašinos nėra už ko užkabinti. Plieninį lyną jis bandė tvirtinti prie rato, sykį jis netgi nutrūko. 

VIDEO: 15min.lt - bandymas ištraukti Infiniti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius