Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltųjų burių“ administratorė apie Kauno pedofilijos skandalą: nesąmonės ir kliedesiai

Kauno motelio „Baltosios burės“ administratorė teigia, kad Drąsiaus Kedžiaus tvirtinimai, esą čia būdavo tvirkinama jo dukra, yra „nesąmonės ir kliedesiai“, praneša „Lietuvos rytas“.
Drąsius Kedys
Drąsius Kedys / M.Patašiaus/ „Lietuvos rytas“ nuotr.

„Lietuvos ryte“ cituojama„Baltųjų burių“ administratorė Milena M. prisimena tą dieną, kai į viešbutį su dukra ir draugu atvyko D.Kedys. 

„Staiga pro duris įėjo du vyrai su mergaite. Vienas – D.Kedys, atpažinau dabar iš nuotraukų. Kitas – už jį smulkesnis, skusta galva. Atrodė baisiai, tikro bandito veidu, lyg ką tik paleistas iš kalėjimo. Tiesą sakant, abu atrodė grėsmingai“, – dienraščiui pasakojo Milena M.

Pasak jos, D.Kedys ėmė klausinėti, ar pažįsta jo dukterį, o jai atsakius, kad ne, užsipuolė: esą ji turinti ją pažinoti, nes mergaitę nuolat čia atveždavo motina ir čia suvažiuodavo jos tvirkintojai.

Administratorė teigė D.Kedį vedžiojusi po viešbutį, kol jis rado kambarį su vonia.

Mergaitė atrodė sutrikusi

„Tėvas ėmė klausinėti mergaitės: „Ar čia buvai, tos lovos buvo, balkonas buvo, toje vonioje buvai?“ Ta mergaitė tiktai mykt mykt, mindžikuoja, sako: „Nežinau, neprisimenu“. Aiškiai buvo matyti, kad ji sutrikusi, toje aplinkoje nesiorientuoja“, – pasakojo Milena M.

Esą tada D.Kedys supyko ir trumpam išėjo į kiemą. Jam grįžus, mergaitė ėmė kartoti, kad prisimena tas lovas bei vonią, kurioje ją maudė.

„Tėvas filmuoja, o jeigu ta mergaitė ką nors ne taip pasako, liepia sustoti, tada kažką trina, vėl filmuoja. Išėjo gal po valandos“, – apie D.Kedžio vizitą pasakojo „Lietuvos ryto“ pašnekovė.

Pasak administracijos, svečias grįžo kitą dieną. Prisistatęs generaliniu prokuroru jis kitos administratorės, Renatos K. reikalavo parodyti kambarius, administratorės prašė iš nuotraukų atpažinti kažkokius vyrus, paskui mergaitę filmavo kieme.

„Filmavo mašinas, klausinėjo, kur sustodavo ją atvežęs automobilis. Buvo matyti, kad tas vaikas čia nieko nesuvokia“, – kalbėjo Renata K.

Tikina, kad mergaitės niekada nepastebėjo

Ji kalbėjo netikinti D.Kedžio pasakojimais, nes savo akimis matė, kaip  jų viešbutyje buvo kuriamas šis pedofilijos skandalas

„Nesąmonės ir kliedesiai. Mūsų viešbutis iš viso vaikams nepritaikytas, nėra net pusryčių. Turime nuolatinių klientų, daugumą jų gerai pažįstame. Galiu galvą guldyti, kad jokia mergaitė čia pedofilams nebuvo vežiojama. Jei jau tų pedofilų yra, tai gal smaginasi ne tokiame aptriušusiame kambaryje, gal turi pinigų prabangiau linksmintis“, – paklausta, ar per šešerius darbo metus pastebėjo nuolat motinos atvežamą mergaitę ir paskui pasirodančius vyrus, „Lietuvos rytui“ teigė ši administratorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius