-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bandė įsigyti telefonus apgaule

Antradienį apie 13 val. 50 min. Ukmergės m., Vytauto g., į mobiliojo ryšio telefonų saloną atėjęs neblaivus vyriškis pateikė svetimą, pasibaigusio galiojimo asmens tapatybės kortelę, išduotą piliečio A. M. (gim. 1961 m.) vardu ir pasikėsino sudaryti sutartį dviems mobiliojo ryšio telefonams įsigyti.
Telefoninis sukčius
Telefoninis sukčius / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Pardavėjai dokumentas sukėlė įtarimą, ji ėmėsi veiksmų – pirkėjui nieko neįtariant, apie įvykį buvo informuota rajono policija.  Atvykęs policijos patrulių ekipažas sulaikė įtartiną pirkėją ir pristatė jį į policijos komisariatą. Nustatyta, kad tai Plungėje registruotas, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis A.K. (g. 1964 m.).

Sulaikymo metu jam buvo nustatytas 2,60 promilės girtumas. Paaiškėjo, kad Telšių rajono apylinkės teismas kovo 3 d.  yra paskelbęs šio asmens paiešką. A.K. nėra teistas, tačiau nuo 2000 metų įvykdė daugiau per 50 administracinės teisės pažeidimų. Dažniausiai administracine tvarka jis buvo baustas už vagystes ir girto pasirodymą viešoje vietoje.
Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo sukčiauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius