-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bankininką nužudė iš aistros

Prancūzų bankininko nužudymas buvo „meilės nusikaltimas“, sako šveicarų psichiatras.
Jausminga porelė
Jausminga porelė / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Nužudymas

Prancūzės, kuri prisipažino sadomazochistinės orgijos metu nužudžiusi garsų prancūzų bankininką, elgesys atitinka „meilės nusikaltimo“ apibūdinimą, ketvirtadienį Ženevos teismui sakė vienas šveicarų psichiatras.

50-metis Edouardas Sternas, vienos turtingiausių Prancūzijos šeimų palikuonis – jo įtakingam draugų ratui priklausė ir prezidentas Nicolas Sarkozy – buvo rastas negyvas 2005 metų kovą. Bankininkas buvo apsirengęs sadomazochistiniam seksui skirtu latekso kostiumu, o jo kūne buvo keturių kulkų žymės.

Jo meilužė Cecile Brossard prisipažino, kad ji nužudė E.Sterną Ženevoje jo prabangiame bute , tačiau kaltinamosios gynyba ją teisina, sakydami, kad tai buvo „aistros nusikaltimas“, o ne žmogžudystė, kaip tvirtina prokurorai.

„Cecile Brossard elgesys nužudymo metu atitinka tai, kas vadinama meilės nusikaltimu,“ – pareiškė šveicarų psichiatras Jacques'as Gasser, kurį pasikvietė C. Brossard gynyba.

„Šie simptomai atsiskleidžia akto metu: tai visiškai atitinka tai, kas psichiatrinėje literatūroje vadina meilės nusikaltimu“, –- pridūrė J.Gasser, kuris apibūdino C. Brossard esant „žemesnio nei vidutinis IQ“.

C.Brossard gynyba įrodinėjo, kad ji E.Sterno buvo raginama daryti šį aistros nusikaltimą. Gynyba tvirtino, kad bankininkas buvo jokių principų nesilaikantis manipuliatorius ir seksualinis agresorius.

Jeigu būtų pripažintas kaip aistros nusikaltimas, moteriai grėstų iki 10 metų kalėjimo, per pusę mažiau negu už nužudymą.

Tikimasi, kad teismo nuosprendis bus paskelbtas birželio 19 dieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius