Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Barysių aerodrome susižaloję penki jaunuoliai gali būti kaltinami įsibrovimu

Gruodžio 27-osios vakarą, kuomet visą Lietuvą pagaliau aplankė sniegas ir pūga, šalia Meškuičių esančiame Barysių aerodrome skaudžiai susidūrė seno modelio „Mazda“ ir „Mercedes Benz“. Pirmadienį Barysių aerodromo atstovai paaiškino, kad jaunuoliai yra įsibrovėliai, kurie savavališkai pateko į draudžiamą teritoriją.
Avarija Meškuičių aerodrome
Avarija Meškuičių aerodrome / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Mazda 626“ vairuotojas, jam lūžo kojos girnelė, sužeista lūpa, jis paguldytas į ligoninę.

VIDEO: „Mercedes“ ir „Mazda“ avarija

Kartu važiavęs 28-erių metų vyras veido žaizdas, krūtinkaulio, šlaunies, plaštakos sumušimus gydosi ambulatoriškai.

Taip pat sužalotas automobilio „Mersedes Benz 300“ vairuotojas – jam lūžo rankos stipinkaulis ir šonkaulis, jis gydomas ambulatoriškai.

Kartu važiavę 20-ies metų jaunuolis, patyręs kaukolės bazės lūžį, krūtinės, kelio sumušimus, ir 23-ejų metų mergina, patyrusi politraumą, paguldyti į ligoninę.

Jie smaginosi čia – greičiausiai raižė „saulutes“ ant šviežio sniego.

Sekmadienio vakarą, 21.28 val., Bendrajame pagalbos centre (BPC) gautas pranešimas, kad Šiaulių rajone, netoli Meškuičių, susidūrė du automobiliai. Yra prispaustų asmenų.

Dar neprivažiavus įvykio vietos, pro šalį su įjungtais švyturėliais pralėkė – kiek tai įmanoma per siaučiančią pūgą – keturi medikų ir keturi ugniagesių ekipažai. Policija zujo pirmyn ir atgal.

Jaunuoliai važinėjosi ant sniegu padengto aerodromo pakilimo tako tol, kol automobiliai susidūrė. Mazda smarkiai rėžėsi į mersedeso dešinįjį šoną.

Juos išvadavo tik ugniagesiai, kurie savo įrankiais supjaustė automobilio statramsčius ir, išėmę dureles, pagaliau išvadavo žmones.

Vėliau paaiškėjo, kad į ligoninę pateko visi penki asmenys, tuo metu buvę abiejuose automobiliuose. Alkotesteris vairuotojų kraujyje alkoholio nenustatė.

Pirmadienį į redakciją paskambinę Barysių aerodromo atstovai teigė, kad teritorija buvo aptverta, į ją pašaliniams asmenims patekti negalima. Ant pakilimo tako pramogavę jaunuoliai yra neteisėti įsibrovėliai, o aerodromas yra veikiantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius