Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Belangė nepamokė: grįžęs į laisvę po mėnesio vėl Kaune apiplėšė senolę

Lapkričio 18 d. policijos pareigūnai gavo pranešimą apie apiplėštą senolę. Moteris paaiškino, kad vyras sekė ją nuo parduotuvės iki namų, kur vėliau grasindamas, jog turi peilį ir ją sužalos, įsibrovė į butą bei pagrobė 50 eurų, taip pat nuo piršto numovė auksinį vestuvinį žiedą. Paaiškėjo, kad įtariamasis spalio 16 d. grįžo iš įkalinimo įstaigos, atlikęs bausmę už analogišką nusikaltimą.
Ukrainos fronte esančio miestelio kasdienybė
Senolė/ Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 2 Kaunas Plėšimas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl šio plėšimo. Apiplėšta senolė gimusi 1934 metais. Įtariamajam 31-eri.

Artimiausiu metu bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo. Pagal Baudžiamąjį kodeksą asmeniui, kuris apiplėšė įsibrovęs į patalpą, gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius