Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Belgijoje vogtas vilkikas surastas Ukmergės rajone

Balandžio 5 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato kriminalistai, bendradarbiaudami su Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnais ir turėdami išankstinės informacijos, surengė slaptą policijos operaciją.
Vogtas vilkikas
Vogtas vilkikas / Vilniaus VPK nuotr.

Apie 19 val. Ukmergės rajone, viename iš Deltuvos seniūnijoje esančių angarų buvo sulaikyti du asmenys ir rastas vilkikas „Volvo“ su priekaba-šaldikliu, kuris šių metų vasario 24 d. buvo pavogtas Belgijoje.

Vienas iš sulaikytųjų yra policijai gerai žinomas asmuo, anksčiau Ukmergėje veikusios nusikalstamos grupuotės narys V.D. (g. 1975 m.). Antrasis sulaikytasis yra Kauno miesto gyventojas R.G. (g. 1970 m.). Ikiteisminio tyrimo metu buvo nustatyta, kad jiedu iš nenustatytų asmenų įgijo vilkiką „Volvo“ su puspriekabe, žinodami kad transporto priemonė yra vogta. Vilkiko su puspriekabe vertė yra 200 tūkst. litų. Įtariama, kad R.G. ir V.D. perkalė transporto priemonės kėbulo identifikavimo numerį. Sulaikymo metu buvo rasti numerio perkalimui reikalingi įrankiai bei kiti bylai reikšmingi daiktai.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 189 str. 2 d. dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo bei 3061 str. dėl užsienio valstybės kontrolinio prabavimo ženklo įspaudo klastojimo.

R.G. ir V.D. buvo pareikšti įtarimai, artimiausiu metu rajono apylinkės prokuratūra žada kreiptis į teismą dėl kardomosios priemonės-suėmimo įtariamiesiems skyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius