Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benamis tikina buvęs sumuštas Klaipėdos nakvynės namų darbuotojo

Į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi 47-erių nakvynės namų gyventojas, tikindamas, jog buvęs sumuštas.
Klaipėdos Nakvynės namai
Klaipėdos Nakvynės namai / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Ketvirtadienį į policiją kreipęsis vyras pareigūnams pasakoja, kad antradienį, apie 22 val. Klaipėdoje, Šilutės plente esančiose Klaipėdos miesto nakvynės namų patalpose buvo sumuštas nakvynės namų darbuotojo. Vyras teigia, kad jam spirta keturis kartus kojomis į kairę krūtinės pusę ir į kairę koją. Trečiadienio vakarą, apie 21 val. nukentėjusysis kreipėsi į Klaipėdos miesto Universitetinę ligoninę, kur nustatytas kairės pusės 7-ojo šonkaulio lūžis.

Kaip 15min sakė Klaipėdos nakvynės namų direktorė Alma Kontrimaitė, šis gyventojas yra konfliktiška asmenybė ir plačiau komentuoti situacijos nenorėjo.

„Žinau, kad policija kreipėsi ir prašė išrašo, o kiek čia yra tiesos, nesinori komentuoti. Gyventojai ir mane apkaltina, apšmeižia, net nesinori pasakoti, kaip elgiasi. Tegul atsako už savo elgesį, – sakė moteris. – Mes gi turime visokių lankytojų, kurie geba net po penkis lapus skundų surašyti, yra grįžę iš įkalinimo įstaigų, yra turinčių protinę negalia. Tokiems žmonėms būdinga rašyti, rodyti nepasitenkinimą. Nėra buvę pagrįstų skundų.

O šis žmogus naudojasi laikino apnakvindinimo paslauga, dažnai kviečiama apsauga, esame nutraukę paslaugą savaitei, nes konfliktuoja su kitais gyventojais, sukelia muštynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius