-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendros kriminalistų ir patrulių operacijos vaisiai – keliolika sulaikytų pažeidėjų

Savaitgalį Kauno apskrities policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato kriminalinės ir viešosios policijos pareigūnai, pasitelkę į pagalbą Patrulių rinktinės mobilaus būrio pareigūnus, vykdė bendras policijos priemones, skirtas užkardyti nusikalstamas veikas viešose vietose.
Policijos operacija Vilniuje
Policijos operacija / LNK nuotr.

Pareigūnai patruliavo Žiežmarių, Palomenės, Žaslių, Pravieniškių, Rumšiškių, Paparčių seniūnijų ir Kaišiadorių miesto prižiūrimose teritorijose. Bendros operacijos metu pavyko nustatyti įvairius pažeidimus. Pavyzdžiui, praėjusį penktadienį, apie 19.30 val., Žaslių geležinkelio stotyje buvo patikrintas automobilis Alfa Romeo. Pas vieną iš jo keleivių rastas cigarečių pakelis, kuriame buvo paslėptas polietileninis pakelis su žalsvos spalvos augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga. Tą pačią dieną, apie 20 val., Kaišiadoryse, Paukštininkų gatvėje esančioje miško estrados teritorijoje, tikrinant automobilį WV Passat, šalia jo sulaikytas 27-erių vyriškis, pas kurį kratos metu aptiktas plastikinis maišelis su žalsvos spalvos augalinės kilmės mase, kaip įtariama, narkotine medžiaga – kanapėmis. Dėl abiejų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Iš viso patikrinimų metu užfiksuota 10 administracinių teisės pažeidimų, 9 asmenys už padarytus pažeidimus turės atsakyti administracine tvarka. Daugiausia – šešis – pareigūnai surašė protokolų už alkoholinių gėrimų gėrimą arba girto asmens pasirodymą viešose vietose. Už tai gali būti baudžiama įspėjimu, bauda arba administraciniu areštu.

Bendros operacijos metu pareigūnai taip pat užfiksavo prekybos viešose vietose, gyvūnų priežiūros taisyklių pažeidimų, vienas asmuo sulaikytas už nedidelį chuliganizmą. Pareigūnai sulaikė 8 neblaivius vairuotojus bei 5 viešosios tvarkos pažeidėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius