-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Benkūnuose nugvelbę „VW Golf“ vagys juo išvyko lėbauti, o pritrūkę pinigų grobį pardavė

Pareigūnai sulaikė du įtariamuosius, kurie pagrobė automobilį „VW Golf“. Širvintų rajone surasta ir vagišių parduotoji mašina.
Rastas pavogtas „VW Golf“
Rastas pavogtas „VW Golf“ / Kauno apskrities VPK

Rugsėjo 1 d. gautas 1957 m. gimusio vyro pranešimas, kad Kaišiadorių rajone, Benkūnų kaime, namo kieme pasigedo automobilio „VW Golf“.

Dėl vagystės padaryta 1,5 tūkst. litų žala. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Kaišiadorių kriminalinės policijos pareigūnai atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus, gavę informacijos apie asmenis, kaip įtariama, pagrobusius minėtą automobilį, nedelsiant šią informaciją patikrino. Netrukus buvo nustatyti ir rugsėjo 4 d. sulaikyti du įtariamieji – Kaišiadorių rajono gyventojai: praeityje 6 kartus teistas N. J. (gimęs 1976 m.) ir D. B. (gimęs 1995 m.), taip pat praeityje teistas.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad įtariamieji vogtu automobiliu nuvyko į Širvintų rajoną, kur važinėjosi, girtavo ir linksminosi su draugais. Kai alkoholiui pritrūko pinigų, vienas iš įtariamųjų automobilį pardavė. 2014-09-05 Širvintų rajone buvo rastas ir automobilis.

N. J. įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl automobilio vagystės, o D. B. – dėl nusikalstamu būdu gauto turto realizavimo. Įtariamieji apklausti, jiems paskirtos kardomosios priemonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius