Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 08 /13:37

Gintauto Matulaičio paieškos atomazga sugniuždė artimuosius ir klaipėdiečius

Antradienį ryte baigėsi be žinios dingusio gargždiškio Gintauto Matulaičio paieška. Jis rastas negyvas.
Gintautas Matulaitis
Klaipėdoje buvo iškabinėta daugybė plakatų, prašančių padėti rasti G.Matulaitį. / Klaipėdos apskrities policijos nuotr.

Antradienį, apie 10 val. 26 min., Pilies gatvėje esančioje jachtų prieplaukoje rastas negyvo skenduolio kūnas. Velionį narai aptiko po mediniu tilteliu prie jachtų uostelio krantinės. Paieškų čia būta ir anksčiau, tačiau vaikino kūnas tuomet nebuvo rastas. 

Pirminiais duomenimis, tai – 25-erių policijos ir artimųjų ilgai ieškotas G.Matulaitis.

Klaipėdos apskrities VPK atstovė Jūratė Albrektienė 15min pranešė, kad kūnas rastas po pranešimo apie pastebėtą plūduriuojantį kūną Danės upėje.

Kūnas iš vandens ištrauktas Piliavietėje.

Mirties priežastis kol kas nėra žinoma. Įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Policija ir anksčiau kėlė versiją, kad G.Matulaitis galėjo būtį įkritęs į Danės upę ir nuskendęs.

Prieš kiek daugiau nei savaitę upės dugną naršė narai ieškodami be žinios dingusio vaikino kūno. Tąkart nieko neradę specialiųjų tarnybų narai svarstė, kad gargždiškio kūną srovė galėjo nunešti į Kuršių marias.

Atkaklūs dingusio vyro artimieji, draugai ir neabejingi klaipėdiečiai praėjusios Kaziuko mugės metu organizavo jo paiešką visai šalia vietos, kur antradienį iš vandens buvo ištrauktas G.Matulaičio kūnas.

A.Jašinskienės/15min.lt nuotr./Gintauto Matulaičio draugai ir artimieji ketvirtadienį išnaršė Klaipėdos senamiestį.
A.Jašinskienės/15min.lt nuotr./Gintauto Matulaičio draugai ir artimieji naršė Klaipėdos senamiestį.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 25-erių metų vaikinas apie 21 val. išėjo iš namų Kęstučio gatvėje, Gargžduose. Jis išvyko į Klaipėdą ir negrįžo. 

Paskutinį kartą penktadienį, vasario 19-ąją, apie 5.30 val. ryto, jį matė išeinantį iš baro „Kiss“, adresu Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda.

Paskutinį kartą artimieji su G.Matulaičiu bendravo telefonu vasario 19-osios ankstų rytą, apie 6 val., po to ryšys nutrūko.

G.Matulaičio artimieji surengė didžiules paieškas. Jo artimieji ir draugai vaikščiojo po Klaipėdą ir klausinėjo žmonių, ar kas nematė vaikino, net buvo sukurta jo paieškos grupė „Facebook“.

Grupės „Gintauto Matulaičio paieška“ nariai nenori patikėti liūdna žinia ir laukė be žinios dingusio vyro sesers Vidos Matulaitytės patvirtinimo.

15min pavyko susisiekti su Vida, tačiau sugniuždyta moteris atsisakė plačiau komentuoti kraupią naujieną. „Nepykit, šią sunkią minutę tikrai nieko nekomentuosiu“, – liūdesiu persmelktu balsu sakė velionio sesuo Vida.

Nors dauguma paieškoje dalyvavusių žmonių nepažinojo Gargžduose gyvenusio G.Matulaičio, tačiau antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ pasiliejo jų užuojauta be žinios dingusio vyro artimiesiems. „Manau, per šias nežinios savaites Gintas visiems tapo draugu“, – rašė viena iš paieškos baigties sukrėstų klaipėdiečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius