-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bičiulį į policijos nuovadą atlydėję kauniečiai įkliuvo už 6,10 lito vertės valiklio vagystę ir saulėgrąžų spjaudymą

Ketvirtadienį Kauno rajono Lapių miestelyje policijos pareigūnai sulaikė 45 metų D.A. Šis, kartu su 30-mečiu M.B., atlydėjo draugą K.K. (gimusį 1980 m.), kuris pareigūnų šaukimu dėl administracinės teisės pažeidimo už narkotinių medžiagų vartojimą atvyko į Domeikavos policijos nuovadą.
Automobilyje rasta galimai vogtų daiktų
Automobilyje rasta galimai vogtų daiktų

Piliečiai M.B. ir D.A., laukdami draugo ir spjaudydami saulėgrąžas, parduotuvėje, esančioje Lapių miestelyje, Mokyklos g., įvykdė atvirą vagystę, pavogdami 6,10 Lt vertės cheminę valymo priemonę „Cif“.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Istorija prasidėjo 2014 kovo 16 d. apie 3.00 val., naktinio reido metu, kurį vykdė Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai ir Patrulių rinktinės pareigūnai. Vandžiogalos plente buvo sustabdytas lengvasis automobilis „Audi A6“, kurį vairavo pilietis K.K.

Kartu su juo važiavo ir pilietis D.A. bei dar vienas draugas. Patikrinus automobilio saloną ir bagažinę, paaiškėjo, jog minėti asmenys vežasi galimai vogtus daiktus. Automobilyje buvo rastos metalo kirpimo žirklės, pirštinės, įvairios automobilių detalės, įrankiai ir švirkštai. Visi automobiliu važiavę asmenys buvo purvini ir negalėjo paaiškinti, iš kur gauti vežami daiktai bei kam jie priklauso.

Dėl galimos vagystės jie buvo pristatyti į Kauno r. policijos komisariatą. Bendraujant su sulaikytais asmenimis pastebėta, kad jie galimai apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, todėl buvo nuvežti į Kauno priklausomybės ligų centrą, kur tyrimui buvo paimtas jų kraujas.

Tos pačios dienos ryte, apie 10 val., gautas pranešimas, kad Kauno rajono Eigirgalos kaime apvogtas garažas. Dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sulaukus tyrimo rezultatų iš Kauno priklausomybės ligų centro paaiškėjo, jog visi automobiliu vykę asmenys buvo apsvaigę nuo įvairių narkotinių medžiagų, todėl iš karto buvo pradėtos administracinės teisės pažeidimų bylų teisenos dėl narkotinių medžiagų vartojimo bei dėl asmens vairavimo esant apsvaigus nuo narkotinių psichotropinių medžiagų.

Praeitą ketvirtadienį piliečiams D.A. ir K.K. surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai už narkotinių medžiagų vartojimą.

Piliečiams M.B. ir D.A. taip pat surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai už tai, jog šiukšlino spjaudydami saulėgrąžas. Piliečiui K.K., už transporto priemonės vairavimą (2014 kovo 16 d.) esant apsvaigus nuo narkotinių psichotropinių medžiagų, surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius