Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birštono pareigūnai sulaikė ugniagesį, kuris įtariamas automobiliu partrenkęs ir mirtinai sužalojęs vyrą

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Birštono policijos komisariato pareigūnai sulaikė Prienų ugniagesį, kuris įtariamas paskutinę liepos dieną kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė partrenkęs vyrą, kuris nuo patirtų sužalojimų mirė. Prienų priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje skyrininku dirbantis ugniagesys iš įvykio vietos pasišalino ir apie nelaimę niekam nepranešė.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 95-ajame kilometre nežinomo vyro lavonas rastas liepos 31-osios naktį, kelios minutės po vidurnakčio. Atvykę policijos pareigūnai ir medikai nelaimėliui nebegalėjo padėti – vyriškis buvo miręs. Jo sužalojimai rodė, kad jis buvo partrenktas automobilio, tačiau pastarojo ir jo vairuotojo nesimatė.

Gavę liudininkų parodymus ir nustatę kitus įkalčius Kauno apskrities VPK Birštono policijos komisariato pareigūnai, sulaikė ir į areštinę uždarė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno apskrities gelbėjimo valdybos Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos skyrininką K.L.

Birštone gyvenantis ugniagesys gelbėtojas įtariamas mirtinai sužalojęs šalikele ėjusį vyrą ir iš įvykio vietos pasišalinęs, nepranešęs apie nelaimę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius