Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biržų policijos pareigūno rytas prasidėjo pradinuko gyvybės gelbėjimu

Lapkričio 9-osios rytą vedžiodamas šunį Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariato tyrėjas Mindaugas Balčiūnas išgirdo nuo upės pusės sklindantį vaiko balsą. Pribėgęs pamatė iki kaklo į ledinį vandenį panirusį berniuką ir nedelsdamas šoko jo traukti.
Mindaugas Balčiūnas
Mindaugas Balčiūnas / Biržų r. policijos komisariato nuotr.

Laimė, pradinukas buvo tik stipriai sušalęs.

Policijos pareigūnas džiaugėsi, kad šunį išvedė pačiu laiku ir atsidūrė reikiamu laiku reikiamoje vietoje ir galėjo išgelbėti vaiką, nes tai galėjo pasibaigti blogiau.

M.Balčiūnui, išgelbėjusiam berniuką, į pagalbą atskubėjo Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento Biržų rajono agentūros vyr. specialistas Artūras Griška. Jis padėjo smalsųjį berniuką sušildyti, kol buvo susisiekta su jo artimaisiais.

Vaikas nuvežtas namo ir atiduotas močiutei į rankas.

Panevėžio apskrities policija primena žinomus dalykus: atėjus šaltajam metų laikui, paspaudus pirmajam šaltukui, vandens telkiniai pasidengia plonu ledo sluoksniu ir be galo vilioja vaikus.

Policija ragina tėvus ir senelius, auklėjančius vaikus, nepamiršti, kad eidami į mokyklą, jie neaplenkia smalsumą keliančių vietų ir lekia pažaisti prie vandens telkinių, prašo būtinai vaikams priminti saugumo taisykles ir papasakoti apie mirtinus pavojus lipant ant ledo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius