-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biržuose ugniagesiai žadino degančio buto šeimininkus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja,kad per praėjusią parą šalyje kilo 27 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Ugniagesiai gesina gaisrą
Ugniagesiai gesina gaisrą / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį apie 4 val. ryto Kauno rajone, Garliavoje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu išdegė namo vidus, langai, durys, medinis perdengimas bei namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Tą patį rytmetį apie 6 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Avižienių kaime stovinčiame gyvenamajame name Gėlių gatvėje. Per gaisrą apdegė dalis medinės sienos ir perdengimas. Įvykis tiriamas.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 10 val. užsidegė Alytuje, Mindaugo gatvėje. Gaisro metu išdegė kambarys, jame buvę baldai, kompiuteris, nuo karščio virtuvėje išsilydė šaldytuvas, šaldiklis, virdulys, aprūko gretimas kambarys ir jame buvę baldai. Gaisrą sukėlė mažametis vaikas, išdykaudamas su ugnimi.

Apie 19 val. Kaune, A.Stulginskio gatvėje, UAB „Emolus“ priklausančiame sandėlyje, dėl savaiminio medžiagų užsidegimo, užsidegė kalkės. Per gaisrą sudegė 2 maišai su kalkėmis, apdegė 6 maišai durpių.

Apie 19 val. 10 min. Kauno rajone, Jadagonių kaime, sodų bendrijoje „Apdaila“, užsiliepsnojo sodo namelis. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo ir sienos konstrukcijų, vandeniu sulietas vidus. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Šiąnakt apie 2.20 val. gaisras kilo Biržuose, Ežero gatvėje, daugiabučio namo bendro naudojimo koridoriuje. Atskubėjus ugniagesiams, prie vieno buto durų degė šiukšlės, o koridorius buvo pilnas dūmų. Ugniagesiams teko prižadinti ir iš buto išvesti du jo gyventojus. Įvykis tiriamas.

Maždaug tuo pačiu metu Kaune, užsiliepsnojo butas Partizanų gatvės daugiabučiame name. Per gaisrą išdegė virtuvės vidus, namų apyvokos daiktai, apdegė langas. Iš degančio buto ugniagesiai išgelbėjo čia buvusį šunį, o gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius