-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blokpostai Kauno policijai padėjo išsiaiškinti net 305 Kelių eismo taisyklių pažeidimus

Per tris savaitgalius patikros postuose Kauno apskrityje pareigūnai iš viso sustabdė beveik 364 tūkst. transporto priemonių, daugiau nei 12,5 tūkst. teko apsisukti.
Kauno policijos darbas blokpostuose
Kauno policijos darbas blokpostuose / Kauno apskrities policijos nuotr.

Kauno apskrities policijos pareigūnai, kaip ir kolegos visoje šalyje, tris savaitgalius organizavo stacionarius kontrolės postus savivaldybių centrų prieigose, kuriuose kontroliuotos vykstančios transporto priemonės. Dalis įvažiavimų buvo užtverta techninėmis priemonėmis, pastatyti draudžiamieji ženklai.

Pareigūnams postuose į pagalbą pasitelkti Šaulių sąjungos atstovai, VST pareigūnai, kolegos iš Karo policijos, Lietuvos policijos mokyklos instruktoriai ir kursantai, policijos rėmėjai ir kt.

Iš viso per tris savaitgalius pareigūnai išaiškino net 305 Kelių eismo taisyklių pažeidimus, sustabdė beveik tris dešimtis vairuotojų, neturėjusių teisės vairuoti, 17 ieškomų asmenų (dauguma vengė karo prievolės), administracinio nusižengimo protokolus surašė pusšimčiui neblaivių vairuotojų. Dar 9 vairuotojų, sėdusių vairuoti išgėrus, atžvilgiu pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pareigūnai dėkoja gyventojams, kurie, atsižvelgę į raginimus saugoti kitus ir save, atsisakė nebūtinų kelionių liko namuose, bei visiems su pateisinama priežastimi vykusiems ir su savimi turėjusiems kelionę pagrindžiančius dokumentus, kad patikros poste sustojimas truktų kuo trumpiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius