Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMW ekipažui Šilutės rajone koją pakišo „žolės“ mėginys: 4 gramai nuvedė iki 5 kilogramų

Šilutės rajone pareigūnams įkliuvo kanapėmis disponavę asmenys. Praeitą savaitę Tauragės apskrities VPK pareigūnai Traksėdžių kaime sustabdė automobilį BMW 525, kurio vairuotojas S.S. su savimi laikė ir gabeno apie 4 gramus augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, narkotinės medžiagos – kanapių. Paaiškėjo, jog vienas iš automobilio keleivių M. V. su savimi taip pat turėjo apie 6 gramus augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių. 
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Ūkiniame pastate esančiame Traksėdžių kaime, Šilutės rajone, pareigūnai nusprendė atlikti kratą, kurios metu rasta apie 5 kg. augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių, jų stiebų, lapų ir smulkintos medžiagos. Ūkinį pastatą naudojantis asmuo V.K., 2017 m. balandžio 18 d. teismo baudžiamuoju įsakymu buvo pripažintas kaltu pagal LR BK 265 str. dėl kanapių auginimo.

Taip pat asmeniui pareikštas įtarimas pagal LR BK 260 str. 1 d. dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas, rašoma Tauragės apskrities VPK atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Kitiems dviems įtariamiesiems S.S. Ir M.V. skirtos švelnesnės kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Tauragės apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Tauragės apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Už neteisėtą kanapių auginimą įtariamasis gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tauragės apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Tauragės apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio veikas pranešti:

Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270;

Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952;

Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius