Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 18 /23:00

BMW M3 Vilniuje rėžėsi į viešojo transporto stotelę, du žmonės – reanimacijoje

Sekmadienio pavakarę Vilniuje, Vilniaus gatvėje, automobilis BMW įvažiavo į viešojo transporto stotelę. Per įvykį nukentėjo aštuoni žmonės.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas važiavo Gedimino prospekto link, tačiau nesuvaldė automobilio ir įvažiavo į viešojo transporto stotelę. Ši visiškai suniokota.

Per įvykį sužeisti aštuoni žmonės. Septyni iš jų išvežti į ligoninę.

Po apžiūros penki nukentėję buvo išleisti gydytis namo, tačiau du nukentėjusius medikai paguldė į reanimacijos palatą. Vilniaus miesto policijos teigimu, jiems nustatyti daugybiniai kaulų lūžiai.

Socialiniuose tinkluose pradėjo sklisti informacija, kad automobilis 13 dienų vėlavo atlikti techninę transporto priemonės apžiūrą. Ši informacija oficialiai nepatvirtinta. Automobiliu BMW važiavo vaikinas su mergina. Jie sužalojimų išvengė.

Skaitytojai internete aptiko, kad vairuotojas prieš avariją į feisbuką buvo įkėlęs savo BMW nuotrauką ir pridėjęs užrašą: „Laikas pažadinti žvėriuką“.

15min.lt duomenimis, avariją sukėlė automobilių fotografas Arnoldas Ivanauskas.

Arnoldo Ivanausko / AI MEDIA nuotr./Arnoldas Ivanauskas
Arnoldo Ivanausko / AI MEDIA nuotr./Arnoldas Ivanauskas

Šių metų gegužę jis davė interviu 15min.lt. Tuomet paklaustas, kad turbūt tenka ne tik klientų automobilius fotografuoti, bet ir juos pavairuoti, jis atsakė: „Kuo toliau, tuo automobilių savininkai pasitiki labiau ir būna, kad automobilius tiesiog palieka man. Seniau būdavo ir pačiam nedrąsu sėsti prie tokių automobilių vairo, bet šiuo metu tenka pačiam pavairuoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius