-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

BMW važinėjantis vilkaviškietis turi 28 tūkst. eurų baudų: jų nemoka, bet vairuoti tai jam netrukdo

Pasieniečių pernai 16 kartų baustas vyras ir šiemet renkasi pažeidimų kelią.
Sulaikytas įtariamojo kontrabandininko BMW
Asociatyvi iliustracija: BMW automobilis / VSAT nuotr.

Kybartuose pasieniečiai sulaikė Vilkaviškio rajono gyventoją, kuris vairavo automobilį neturėdamas tam teisės, o jo „BMW 530“ buvo neregistruota, nedrausta ir be techninės apžiūros. Vien pasieniečiai pernai šį romą už panašius administracinius nusižengimus baudė 16 kartų. Baudų suma, kurią jam yra skyrę VSAT ir policijos pareigūnai ir kurios vyras nemoka, siekia 28 tūkst. eurų.

Pirmadienį VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Kybartų pasienio užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija, Kybartų ribose, sustabdė automobilį „BMW 530“ lietuviškais numeriais. Jį vairavo pasieniečiams puikiai žinomas romų tautybės 23-ejų Vilkaviškio rajono gyventojas.

23 metų vaikinas nėra įgijęs teisės vairuoti, o „BMW 530“ buvo neapdrausta civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, mašinai neatlikta techninė apžiūra, ji net neįregistruota.

Jis nėra įgijęs teisės vairuoti, o „BMW 530“ buvo neapdrausta transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, mašinai neatlikta privalomoji techninė apžiūra, ji neįregistruota nustatyta tvarka.

Be to, vyras pasienio su Rusija ruože neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų.

Dėl transporto priemonės vairavimo neturint teisės vairuoti, transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų bei Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimų jam VSAT pareigūnai skyrė 450 eurų baudą.

Pernai šį asmenį už panašius administracinius nusižengimus vien pasieniečiai baudė 16 kartų. Iš viso VSAT ir policijos pareigūnai šiam romui yra skyrę apie 28 tūkst. erų baudų, kurių jis nesumokėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius