Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 25 /17:58

Dramatiška Tytuvėnėlių avarija: gelbėdamas stirną, jaunas „Audi“ vairuotojas paaukojo savo gyvybę

Šiandien 15.18 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Tytuvėnėlių kaime (Kelmės r., Tytuvėnų apylinkių sen.) apvirto automobilis, yra prispaustas žmogus. Ligoninėje nukentėjusiojo gyvybė užgeso. Pirminiais duomenimis, 22 metų vairuotojas žuvo, kai nesuvaldė „Audi“ gelbėdamas į kelią išbėgusią stirną.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Kelmės PGT priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, praneša BPC. Informacija apie įvykį perduota ir Šiaulių apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Šiaulių apskrities VPK.

Stirną gelbėjęs vairuotojas nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į ženklą ir betoninę šiukšliadėžę, o tuomet apvirto.

Šiaulių policijos atstovė Gaila Smagriūnienė 15min informavo, kad, pirminiais duomenimis, avarijos metu sužeistas vienas žmogus. Nukentėjusysis iš transporto priemonės išvaduotas, perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę.

Teigiama, kad avariją patyręs automobilis prieš tai su niekuo nesusidūrė. Kodėl transporto priemonės vairuotojas nesuvaldė, pareigūnai tik pradėjo aiškintis.

Netrukus Policijos departamento budėtojai paviešino operatyvinį pranešimą, iš kurio aiškėja dramatiškas įvykio scenarijus ir tragiška baigtis. Vasario 25 d. apie 15 val. 20 min. Kelmės r., ties Tytuvėnėlių k., kelyje Rėkyva–Tytuvėnai, automobilis „Audi A3“, vairuojamas jauno vyro (gim. 1998 m.), vengiant susidūrimo su į kelio važiuojamąją dalį išbėgusia stirna, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į kelio ženklą ir betoninę šiukšliadėžę bei apvirto.

Per eismo įvykį sužalotas vairuotojas, kuris tą pačią dieną apie 17 val. 20 min. nuo gautų sužalojimų ligoninėje mirė.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius