Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Būna ir taip: vos tik Grigiškių gyventojai pasiskundė – policija padarė tvarką

Dar vienas įtariamasis narkotikų pardavėjas atsidūrė už grotų, ketvirtadienį skelbia Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), kurio atstovai mini ir kitą svarbų aspektą: teisėsaugai tvarkytis lengviau, kai pilietiški gyventojai informuoja apie daromus teisės pažeidimus.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Įvykio liudininko Edgaro S. nuotr.

2023 m. sausį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo Grigiškėse. Tyrimas pradėtas reaguojant į gyventojų pranešimus, kad kiemuose padaugėjo asmenų, panašių į vartojančius narkotines medžiagas.

Ikiteisminio tyrimo metu policijos pareigūnai išsiaiškino, kad jas galimai platina jaunas vyras. Atlikus veiksmus, dar vasario 15 d. sulaikytas vyras (gimęs 1996 m.), kuris, įtariama, įsigijo narkotikų. Pareigūnams patikrinus sulaikytąjį, įtarimai pasitvirtino. Apžiūros metu buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai su narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Netrukus buvo sulaikytas, įtariama, galimai narkotines ar psichotropines medžiagas išplatinęs jaunas vyras (gimęs 2000 m.) – neatidėliotinos kratos metu rasta įvairių narkotinių ir/ar psichotropinių medžiagų, pinigų, galimai įgytų nusikalstamu būdu, priemonės, skirtos narkotinėms ar psichotropinėms medžiagoms fasuoti, dozuoti ir sverti.

Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Vilniaus VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Abu asmenys atsidūrė areštinėje. Vilniaus miesto apylinkės teismas narkotinių medžiagų pardavėjui paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Policijos pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą ir prašo apie pastebėtą vykdomą nusikalstamą veiką ar administracinį nusižengimą nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius