-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bus teisiami išžaginimu, nužudymu ir plėšimu kaltinami asmenys

Šiaulių apygardos teisme nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje keturi kelmiškiai ir vienas Tauragės gyventojas kaltinami plėšimu, dokumentų vagyste, išžaginimu, nužudymu, turto sugadinimu.
Šiaulių apygardos teisme bus nagrinėjama Pakruojo rajono verslininko nužudymo byla.
Šiaulių apygardos teismas / Evelinos Butkutės nuotr.

Kaip rašoma teismo pranešime, į teisiamųjų suolą sėdo 1993 m. gimęs A.T., tais pačiais metais gimęs J.D., 1992 m. gimęs R.N., 1991 m. gimęs V.B. ir Tauragės miesto gyventojas, 1991 metais gimęs M.M.

Nusikaltimas, kuris visuomenėje sukėlė didelį atgarsį, padarytas 2010 metų balandžio 16-osios naktį Kelmės rajone, Akmenų kaime. Buvo įsibrauta į čia gyvenusių senolių P.G. ir G.B. namą.

Namo šeimininkai buvo mušami rankomis, spardomi, įsibrovėliai reikalavo, kad senoliai atiduotų pinigus. Iš aukų buvo atimta galimybė priešintis. P.G. buvo nuogai išrengta ir išžaginta, dėl šio nusikaltimo kaltinimai pareikšti A.T., J.D. ir R.N.

Kaltinamajame akte nurodoma, jog įsibrovėliai sumuštą namo šeimininką įkėlė į lovą, kurioje gulėjo taip pat sumušta ir išžaginta senolė ir, siekdami sunaikinti nusikaltimo įkalčius, namo vidų, įvairius daiktus aplaistė degiuoju skysčiu ir keliuose vietose padegė.

Liepsnose žuvo abu namo šeimininkai.

Jauniems vyrams pareikštuose kaltinimuose taip pat nurodoma, jog nusikaltimą jie padarė apsvaigę nuo alkoholio ir psichotropinių medžiagų. Tą naktį iš senolių buvo pagrobti pasai, keli pakeliai cigarečių, degtukai, nedidelis kiekis naminės degtinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius