Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 03 26 /13:16

Bušido pasaulio čempionas Remigijus Morkevičius Kauno senamiestyje įtariamas sumušęs merginą

Buvęs garsus bušido kovotojas Remigijus Morkevičius kovo 22-osios vakarą Kauno senamiestyje įtariamas sumušęs merginą. Sulaikomas trisdešimtmetis vyras pasipriešino policijos pareigūnams.
Remigijus Morkevičius žengia į ringą
Remigijus Morkevičius žengia į ringą / Augusto Četkausko (sportoakimirka.lt)

Kauno policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius 15min.lt patvirtino, kad toks įvykis iš tiesų yra užfiksuotas penktadienį 22.28 val. šalia vieno iš Vilniaus gatvėje esančių barų. Atletui kažkuo nepatiko su būreliu moterų ėjusi dvidešimtmetė mergina. Kaip įtariama, išgėręs R.Morkevičius jai spyrė į veidą.

„Iš vieno baro išėjęs parūkyti, išgėręs vaikinas griebė merginai už užpakalio, jai atsisukus į jį, jis profesionaliai ir techniškai spyrė jai koja į veidą, ji atbula krito ant senamiesčio grindinio, prarado sąmonę. Merginai sudaužytas veidas, nosis, lūpa, dantis, sutrenktas sprandas, smegenų sutrenkimas, prireikė psichologo pagalbos“, – Delfi.lt pasakojo įvykio liudininkai.

Žmonės iškvietė policiją, medikus. Nukentėjusi mergina buvo išvežta į gydymo įstaigą. Bandžiusį pasprukti R.Morkevičių policijos pareigūnai sulaikė M.Valančiaus gatvėje. Sulaikomas garsus kovotojas priešinosi policininkams, tačiau buvo sutramdytas ir uždarytas į areštinę.

Tai jau ne pirmas kartas, kai R.Morkevičius pasipriešino policininkams. 2009 m. už pasipriešinimą pareigūnui jam skirta 2,6 tūkst. litų bauda.

Kauno Centro policijos komisariato darbuotojai atlieka įvykio tyrimą. R.Morkevičiui pareikšti įtarimai dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams ir viešosios tvarkos sutrikdymo. Taip pat jam gali būti pareikšti įtarimai dėl sveikatos sutrikdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius