Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 27 /13:37

Buvęs garsus krepšininkas Gintaras Einikis suspardė žmoną ir atsidūrė už grotų

Ketvirtadienio popietę 35 metų Jurgita Einikienė Rietavo policijai pranešė, kad namuose, mažametės dukros akivaizdoje, ją sumušė apsvaigęs sutuoktinis – praeityje garsus krepšininkas Gintaras Einikis.
Gintaras Einikis
Gintaras Einikis / „Scanpix“ nuotr.

Atvažiavę policijos patruliai 43-ejų smurtautoją sulaikė ir išvežė į komisariatą. G. Einikis uždarytas į areštinę.

Rietave pastaruoju metu pas savo vaiko motiną gyvenantis buvęs krepšininkas puikiai žinomas vietos pareigūnams. Šiems jau ne kartą teko važiuoti į namus raminti aistrų, G.Einikis pabuvojęs ir Plungės areštinėje.

Dar gruodį Plungės rajono apylinkės teismas buvo įpareigojęs smurtautoją išsikraustyti iš namų Rietave ir palikti mylimąją ramybėje. Po Kalėdų apsvaigęs vyras grasino Jurgitai, žadėjo apipilti ją sieros rūgštimi ir padegti namus. Pareigūnai tuomet jam nustatė net 5,11 promilės girtumą.

Po incidento nuo šeimos atskirtas vyras negalėjo būti šalia net kai gimė poros duktė. Vėliau buvęs krepšininkas viešai atgailavo, prisiekė daugiau negersiąs. Po kurio laiko buvo priimtas atgal į šeimą, J.Einikienė paprašė teismo pakeisti nutartį. Ji aiškino, kad G.Einikis smurtauti pradeda tik išgėręs, paprastai yra sukalbamas ir ramus.

Tačiau ramybė namuose truko neilgai.

Gegužę G.Einikis neblaivus vairavo automobilį. Rietavo pareigūnai, sulaikę jį Vatušių kaime, nustatė vidutinį girtumą.

(Atnaujinta 13.37 val.) G.Einikiui Rietavo pareigūnai ketvirtadienio vakarą nustatė 2,16 promilės girtumą. Penktadienį jis išleistas iš Kretingos areštinės, po pietų buvo apklausiamas Rietavo policijos komisariate.

G.Einikis nepanoro aiškinti apie savo motyvus, pasirašė raštišką pasižadėjimą neišvykti. Jam uždrausta lankytis namuose Rietave.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius